0, 10.01.2019 14:47

PETEK 11. januarja z LUNO v hrepenečih RIBAH

Idealistično in nežno delovanje se bo nadaljevalo tudi v petek, ko bo Luna v Ribah lepo povezovala Neptuna in tudi konjukcijo Sonca s Plutonom.

Veliko notranjo moč, ustvarjalnost in sposobnost psihične regeneracije nosi ta povezava, kot željo po odklopu, sprostitvi, meditaciji, sproščanju ob vodi in v kopelih. Mundani kvadrat Jupitra in Neptuna bo močno izrazil naša pričakovanja in idealistične želje. Ne pozabimo, da je dobro, da si nekaj zelo močno želimo, da po tem hrepenimo, kajti to lahko tudi podoživljamo v neki obliki, v neki nostalgiji, ki je morda že bila. Pričakovanja prinašajo zahteve, ki so vezane na čas in čas prinaša spremembe in dosego ciljev. Te pa lahko že danes realizirate, saj bosta obe svetili Luna in Sonce v popoldanskem času v ubrani povezavi. Pomagala nam bosta poiskati pravo pot in realizirati cilj. Jaz izkoriščam to energijo in se po eni strani z nostalgijo, po drugi strani pa z hrepenenjem po novih raziskovanjih, posvečam organiziranju poletnega dopusta. Danes sem rezervirala in vplačala meni tako pri srcu dopust na enem od otokov v Grčiji. Moj natalni trigon Jupitra in Neptuna se zelo aktivira. Upam, da ste tudi vi polni pozitivnega hrepenenja in optimizma, da ste v dobri »koži« in da se imate lepo, tako, kot se imam tudi jaz.

Z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Dnevi vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njeno kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail :  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .