0, 09.01.2019 14:00

ČETRTEK 10. januarja z LUNO v romantični RIBI

Današnje razpoloženje bo bolj umirjeno, intuitivno in podprto s sprejemanjem ljudi in dogodkov. Znamenje Ribe je vodno, idealistično, mirno, nežno, tudi pasivno in predajajoče.

Zato neke naglice, močne aktivnosti in nemira prejšnjih dni ne bo zaznati. Vendar aspekti Lune z Merkurjem in Saturnom bodo harmonični ter nam bodo prinašali veliko enega navdiha, predvsem pri kreativnosti in ustvarjalnosti, lahko bomo pokazali in povedali svoje potrebe ter emocije, bili poudarjeno intuitivni, sočutni in razumevajoči. Saturn pa bo dodal malce praktičnost, usmerjenost, ta Ribja kaotičnost se opredeli in dobro organizira. Tako bomo lažje  zbrani, morda pri delu, branju, študiju in v sodelovanju s starejšimi osebami. Večer bo umirjen in prijeten. Pred nami je tudi sestavljajoča se povezava Jupitra in Neptuna-kvadrat, v katerega se bo ponoči, na petek ujela Luna. Veliko ene iluzije, predstave in nestvarnih načrtov bo lahko v nas in okoli nas v naslednjih dnevih. O tem kvadratu bom še pisala. 

Naredimo si en lep odklop, vendar ne odplujmo predaleč…vsakega lahko odpelje iluzija, vendar življenje se nam dogaja tukaj, sedaj in takoj,

z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Dnevi vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njeno kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail :  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .