0, 08.01.2019 17:05

SREDA 9. januarja z LUNO v nemirnem VODNARJU

Pred nami je še en nemiren dan z Vodnarjevo in Uranovo energijo, vsaj do popoldneva.

Pričakujmo, da se bodo neke zadeve obrnile in da ni nič sigurnega. Nenadni preobrati, nenavadne domislice, presenečenja kar tako na hitro. Ni kaj, to bo  ekscentrična in radoživa sreda. Popoldanski čas bo počasi dobival mirnejšo energijo in nekako bomo padli v rutino, saj bo Luna v praznem teku. Šele zvečer, malce pred deveto bo Luna prestopila v nežno Ribico in že nakazovala romantičen in umirjen večer ter noč. Iz viška energije in energičnosti bomo stopili v lenobno in zasanjano razpoloženje. 

Prijetno preživljanje obveznosti in vse dobro vam želim astrologinja  Irena

Dnevi vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njeno kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail :  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

 

Nazadnje urejano na 0, 08.01.2019 17:10