0, 06.01.2019 19:18

PONEDELJEK 7. januarja z LUNO v prijateljskem VODNARJU

Luna bo zjutraj, malce pred osmo uro vstopila v bolj svobodoljubnega Vodnarja, njena rastoča faza se je začela in končno bomo z aktivno energijo vstopili v novo leto.

Sedaj se bo začelo, v nas bo želja po premiku, po uvajanju novostih in po novih ciljih. Emocionalno bomo odprti, posebno za skupinske podvige in povezovanja v skupine. Vodnar je znamenje alternativnih ved, tudi astrologije, zato ne bo odveč podatek, da se v naši šoli astrologije REGULUS zopet veliko dogaja in se bo dogajalo. Lahko se priključite enemu od tečajev ali začnete od začetka. Mars nam bo danes prinesel dovolj energičnosti, poguma in napredka, predvsem pa bo spodbuda za timsko delo. Dinamično bomo napredovali čez cel dan.

Danes prestopi Venera, planet odnosov in ljubezni ter razumevanja v zanesenjaško znamenje Strelca in naslednje tedne bomo v odnosih bolj sproščeni in polni zaupanja. Utesnjenosti in posesivnosti ne bomo trpeli, prevladal bo svobodoljuben pristop v odnosih, veliko bo optimizma in zaupanja v partnerja, -ko. V odnosih bomo iskali prijateljstvo, intelektualno globino, zaupanje in manj spolno privlačnost. Predvsem pa bo poudarjen naš zanos, tako v ljubezni, kot pri investicijah. Kajti Venera pomaga tudi pri finančnih zadevah. 

Lepo začnimo v celoti prvi delovni teden v januarju,

tudi letos z vami in za vas, astrologinja Irena Dolar

Dnevi vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njeno kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Nazadnje urejano na 0, 08.01.2019 17:10