0, 03.01.2019 14:47

PETEK 4. januarja z LUNO v veselem STRELCU in potrpežljivem KOZOROGU

Če bomo iskali v teh dneh preprost izhod iz nerešenih tem iz prejšnjega leta, ga ne bomo našli. Rabimo ponovni zagon, katerega bomo dobili ob  mlaju in delnim Sončevim mrkom, to bo v nedeljo.

Vendar nam neka različica žrtve čisto nič ne pomaga kajne, rabimo pogum, da se soočimo z novimi izzivi ter ljubezen do življenja. Vse to bomo dobili v neki meri, pa še ne danes.

Danes v PETEK bomo do večera še z energijami vedno v prihodnost usmerjenega Strelca, s katerim bomo zopet ponavljali novoletne zaobljube. Vplivi Urana, Merkurja, Sonca in Neptuna  bodo blagodejni in  nas bodo puščali odprte za nova razkritja. Živahnost v umu in v gibanju pa bo dodala posebno noto, da bo naša radovednost silila na plan. Več bo domišljije in sočutja v nas, prav tako bo intuicija povečana. Zvečer, tam po 20 uri bo Luna prestopila v bolj resno in odgovorno znamenje, v Kozoroga. Zavedali se bomo močno svoje odgovornosti do samega sebe in svojega življenja, prav posebno se bomo spomnili na poštenje, disciplino in dobro organizacijo. Prav posebno pa bomo naslednja dva dneva vadili potrpežljivost. To je Kozorogovo največje darilo.

Uspešen in prijeten petkov dan vam želim astrologinja Irena Dolar