0, 10.12.2018 14:50

TOREK 11.decembra z LUNO v svobodoljubnem VODNARJU

Dnevi z Luno v Vodnarju so vedno dinamični, hitri in polni enih komunikacijskih izzivov. Vodnar je znamenje družabnosti, prijateljev in skupin, zato se bomo z veseljem družili med seboj, se povezovali in kaj skupinskega odkrivali.

Odličen dan, da se podamo v mesto, na »kuhanca« ali čaj in v prijetni družbi   poiščemo zase skrite talente in še nedosegljiva področja. V teh predprazničnih dnevih nismo radi sami doma, vlečejo nas prijatelji,-ce in družabna dogajanja. V teh dneh se boste tudi poslovno srečevali na predbožičnih zabavah, zato le previdno, kakšni sedete za volan. Luna z Jupitrom bo osrečevala vse načine komunikacije, verjetno bomo tudi več časa namenili telefonskim pogovorom in »visenju» na internetu. Odličen dan za iskanje vseh informacij, za skupinsko sodelovanje in dogovarjanje o vsem mogočem.

Razgiban dan vam želim astrologinja Irena Dolar

 

Če pa bi radi izvedeli kako se bodo postavljali planeti in mrki v naslednjem letu, pa vas vabim na prijetno branje mojega bloga http://www.astrologija-regulus.si/astrologija-regulus/blog-novice/item/1016-astrologija-leto-2019.

 

Nazadnje urejano na 0, 10.12.2018 14:56