0, 04.12.2018 15:01

SREDA 5. decembra z LUNO v regenerativnem ŠKORPIJONU

Sreda bo dan, ko se bomo ukvarjali predvsem sami s seboj in bili bolj introvertirani.

Močne Plutonovske in Škorpijonske energije poskrbijo, da se soočimo s seboj, s svojimi notranjimi bojazni, strahovi, da lažje spregovorimo o težavah in morebitnih bolečinah. Odlično bo, če lahko za svojo dušo in telo kaj naredimo, morda regeneracijo, revitalizacijo,  s pomočjo terapevta ali astrologa. Na podlagi aktivacije Merkurja lažje spregovorimo o svojih problemih in težavah. Dober dan tudi za obisk  psihoterapevta, maserja, savne in vodnih kopeli. Telo nam bo hvaležno.

Celodnevni vpliv Sonca in Neptuna pa nam bo jemal vitalno energijo, ne bomo se počutili močne in prodorne. Zvečer pojdimo hitreje spati, da se dobro spočijemo. Bližamo se mlaju in zato je v nas manj fizične energije.

Z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .