0, 30.11.2018 20:13

ADVENTNI VIKEND 1. in 2 decembra z LUNO v prijazni TEHNICI

Bomo prižgali prvo svečko? Seveda bomo in to v nedeljo…)

Pred nami je mesec december, mesec zabav, praznovanj, poslovnih prazničnih večerov, mesec nakupovanj daril, mesec otvoritve smučarske sezone in seveda mesec, ko smo največ skupaj z družino, ko se  za Božič obdarujemo in skupaj preživimo čas ter ko  bomo bučno praznovali Silvestrovo.

 

V SOBOTO bomo vstopili že v december, sicer dopoldne še z energijami pridne Device, zato bomo zelo učinkoviti, pridni in delovni. Vse bomo doma lepo pospravili, obesili adventni venček na vrata, vse cvetličarne in prodajalne okraskov imajo pestro ponudbo, sem tudi sama že kupila enega prekrasnega. Če ste malce iznajdljivi, pa ga lahko naredite sami. Merkur bo danes na svoji »rikverc« poti vstopil še malce nazaj v intenzivnega Škorpijona in pogledal zelo globoko, če je še kaj pustil za ponovni razmislek. V popoldanskem času se bomo sprostili in si zaželeli družbe. V vseh mestih so že prižgali novoletne lučke, zato bo sprehod po mesnem središču prijeten. Energije prijazne Tehtnice nas bodo vabile k ravnovesju in romantiki.

NEDELJA bo prva adventna nedelja, tipičen simbol za advent  je adventni venček postavljen na mizo,  s štirimi svečami in danes bomo prižgali prvo. Energije prijetne Tehtnice in v sodelovanju z zanosnim Soncem v Strelcu bomo imeli odličen, harmoničen dan z veliko smeha in veselega počutja. V odnosih bomo pokazali strast in pripadnost, Venera je zopet nazaj v Škorpijonu. 

Prijeten, družaben in vesel vikend vam želim astrologinja Irena Dolar

 

Nazadnje urejano na 0, 01.12.2018 12:13