0, 29.11.2018 09:11

PETEK 30. novembra z LUNO v učinkoviti DEVICI

Pa smo mesec november dosegli dokončno, še kakšen dan in vstopili bomo v najbolj »žurerski« čas, čas praznikov, obdarovanja in zabav.

Danes bomo zopet začutili v sebi to pridnost, ta nemir, ki nam ne bo dal počivati. Z Luno v Devici smo storilni, pridni, delovni, dobro organizirani, usmerjeni v opravilo drobnih  malenkostih in sto opravkov. Bomo vsemu kos? Kakor kdo, kajti danes bomo imeli zadnji Lunin krajec, kateri lahko nekaterim prinese slabše počutje in nemir v telesu. Opravimo vse kar moramo, ne obremenjujmo se preveč, če kaj spustimo, predvsem bodimo strpni, rutinirani in brez nepotrebnih skrbi. Bodimo zmerni pri hrani, telo nam bo hvaležno. Zvečer si privoščimo revitalizacijo telesa, če le lahko. V odnosih bo v naslednjih dnevih lahko napeto, Venera-odnosi se približuje Uranu-prekinitev, nesoglasja in ta povezava kar »kriči« po občutljivosti, napetosti in celo po razdoru.

Usmerimo svojo pozornost v vsakodnevne opravke in ne v razčiščevanju ljubezenskih zadev,

ne bo konstruktivno. 

Z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Če pa bi radi izvedeli kako se bodo postavljali planeti in mrki v naslednjem letu, pa vas vabim na prijetno branje mojega bloga http://www.astrologija-regulus.si/astrologija-regulus/blog-novice/item/1016-astrologija-leto-2019.

 

 

Nazadnje urejano na 0, 29.11.2018 09:14