0, 26.11.2018 21:07

TOREK 27.novembra z LUNO v dinamičnem LEVU

Veliko dogajanja bo na nebu danes v torek, planeti se bodo zelo radi družili med seboj. Ravno prav, saj je znamenje Leva v katerem potuje Luna zelo radodarno, dramatično in željno zabave.

Lahko si naredimo izredno uspešen in produktiven dan, vmes se pa še malce zabavamo. Optimistična Luna bo lepo povezala Jupitra, dobra volja je najboljša, čustveno bomo odprti in zelo radodarni, z retrogradnim Merkurjem se ponovno snidemo s prijatelji, pokličimo nekoga, na katerega smo skoraj pozabili. Naj bo vaša beseda na pravem mestu. Sonce bo tudi objelo tega Merkurja in skupaj sta močna v mislih in v besedah, prav tako se bosta skupaj Sonce in Luna lepo obnašala in na nas vplivala zelo močno, zelo pozitivno. Odličen dan za navezovanje koristnih stikov in za kreativno delo. Da pa bo mera polna, bosta dodala pogonsko energijo in več vztrajnosti Mars in Saturn, Merkur in Jupiter pa bo celodnevni vpliv, ki si ga resnično lahko želimo. Veliko enih načrtov bo v nas, lahko jih tudi realiziramo, ne bodo ostali samo v mislih, zlahka se bomo dogovorili kaj koristnega in to speljali do konca.

Naj vas ne bo strah velikih načrtov, dovolj ste sposobni, da jih uresničite.

Z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar 

Če pa bi radi izvedeli še kaj več, kako se bodo postavljali planeti in mrki v naslednjem letu, pa vas vabim na prijetno branje mojega bloga http://www.astrologija-regulus.si/astrologija-regulus/blog-novice/item/1016-astrologija-leto-2019.

 

Nazadnje urejano na 0, 26.11.2018 21:17