0, 25.11.2018 19:26

PONEDELJEK 26. novembra z LUNO v družinskem RAKU

Luna bo v ponedeljek potovala v padajoči fazi proti zadnjemu krajcu,  še vedno je v nežnem in občutljivem Raku, kjer bo iskala razumevanje in sočutnost.

To bo dobila v jutranjih urah, ko se lepo poveže z Neptunom, nekaj čarobnega bo v nas. Imeli bomo tudi celodnevni vpliv Sonca in Jupitra, ko bomo v sebi in v mislih nosili veliko enega zaupanja in možnosti preseganja svojih načrtov. Ne se ustrašiti ponujenih priložnosti. Vendar bomo imeli tudi manj prijeten kvadrat Marsa in retrogradnega Merkurja, kateri lahko mnoge spravlja v stresne situacije in neti številne nesporazume. Tudi previdnost na cesti, ne bo odveč. Še vedno je pravilo retrogradnega Merkurja, zato le pazljivo pri vseh upravnih in uradnih zadevah.

Naj bo ponedeljek brez zapletov in naj bo čim bolj rutinirano, pa pazljivo pri komunikaciji.

Z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .