0, 21.11.2018 21:00

ČETRTEK 22. novembra z LUNO v preudarnem BIKU

Danes bo Sonce vstopilo v zadnje jesensko znamenje, v Strelca in nam naslednji mesec dni vlivalo optimizma, upanja in zaupanja v prihodnost.

Več o znamenju Strelca si lahko preberete v blogu na moji spletni strani. Luna bo še vedno potovala po zemeljskem Biku, z njeno pomočjo smo bolj storilni, vztrajni in materialno usmerjeni. Veliko opravkov in dolžnosti lahko storimo, posebno dela, katera so vezane na konkretne rezultate in na finančna vlaganja. Moč in sposobnost regeneracije svojih čustvenih stanj in občutkov nam bo nudil Pluton. Zvečer si vzemimo čas zase in za regeneracijo svojega telesa in počutja, kajti čuti se že nemir petkove polne Lune. Nekateri boste že danes imeli nemirna čustva in spremenljivo kazanje emocij.

Nikar ne hitite, vse lahko počaka na pravi trenutek,

z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .