0, 20.11.2018 14:26

SREDA 21. novembra z LUNO v stabilnem BIKU

Vesela sem, da bo Luna prestopila v umirjenega in pragmatičnega Bika, da se strasti in agresivna energija pomirijo.

Na srečo bo sreda prijeten, umirjen dan, ko bo v nas bolj stabilna energija usmerjena v praktično delo, s katero bomo naredili konkretne rezultate. Nikamor ne bomo hiteli, na nikogar se ne bomo jezili, počasi in stabilno bomo uredili vse zadane naloge in opravke. Lepa povezava Lune v Biku z Marsom v Ribicah in Saturnom v Kozorogu nas bo potegnila v pravo smer. Ugodni astrološki vplivi nas bodo delali zadovoljne in vesele, ne bomo rinili v ospredje, naša moč bo v kreativnem izražanju in v veliki empatiji. Dan bo tudi odličen za strasti, ljubezen in romantiko. Posebno zvečer, se bomo zavedali pripadnosti in trajnosti naših odnosov. Počasi se pa tudi bližamo polni Luni in nekatere zelo občutljive lahko že malce »trka«. Če bodo nekateri še nemirni, naj vas ne preseneča. 

Z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .