0, 15.11.2018 19:08

PETEK 16. novembra z LUNO v nežnih RIBAH

Mirno delovanje in dogajanje bo v petek pravi balzam za našo dušo. Luna bo potovala po nežnih Ribicah in v nas odpirala sočutje, nežnost in umirjenost.

Povezava z Jupitrom naredi »velike oči«, znamo pretiravati v občutkih, potrebah in v odzivih. Predvsem si bomo želeli nežnosti, sprejetosti in odobravanja okolice. Venera se bo osvobodila vseh spon in ovir in retrogradnosti, v odnosih bo vsak dan boljše in lepše. Dan bo primeren tudi za nakupe oblačil, modnih dodatkov in parfumov. Morda se odločite za « late night shopping«, trgovci nas bodo veseli, mi pa njihovih popustov.

Zvečer bodo bolj umirjeni trenutki, sproščeni in pomirjeni bomo šli bolj zgodaj spat. Morda bi predhodno pristopili k umiritvi tudi v savno.

V pričakovanju prostih dni za prihajajoči vikend,  vas pozdravljam astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .