0, 09.11.2018 15:50

VIKEND 10. in 11. novembra z LUNO v veselem STRELCU in odgovornem KOZOROGU

Pred nami je Martinov vikend, še posebno bo sobota energijsko odlična. Kot se za Martinovo spodobi, se bodo slavja vrstila več dni, nekje so se že celo začela. Veselo praznovanje spremembe mošta v vino vam želim, samo previdno kasneje pri vožnji, oziroma ne sedimo »vinjeni« za volan.

Astrološko bo SOBOTA odličen dan, Luna se bo harmonično povezovala z Venero in Marsom, v nas in okoli nas bo veselje, romantika, želja po zabavi, po druženju, po plesu in po kulinaričnih užitkih. Zelo bomo dinamični, drzni in polni fizične energije. Dan bo primeren tudi za fizično delo in šport, posebno v naravi. Aktivni bomo in dobre volje. Tudi sama grem v veliko družbo martinovati, na dobro hrano, ples in na zabavo.

V NEDELJO na sam dan Sv. Martina, ko se blagoslovi sam mošt v pravo vino, bodo po vsej Sloveniji potekale številne slavnosti in pojedine, posebno v vinorodnih predelih. Astrološko bomo z Luno v Kozorogu bolj preudarni in trezni, zavedali se bomo svoje odgovornosti, bolj kot v »prešerno obarvani« soboti, kaj pomeni spiti en kozarček preveč. Sonce s Plutonom dodaja veliko ene karizme, prodornosti in notranje moči. Postavljeni cilji in načrti bodo izpolnjeni. Kasneje popoldne nas lahko Saturn in Luna rahlo ohladita in zmanjšata veselje ter hitreje zaključita praznovanje.

Kako bo pri vas, pri nas bomo naredili dobro družinsko kosilo na temo  Martina in se z nam dragimi družinskimi člani poveselili. Kuharica bom jaz, torej mi bo Luna v Kozorogu zelo v pomoč.  Ne bo manjkalo dušenega rdečega zelja in račke in še kaj bo na obloženi mizi… same dobrote...) 

Na zdravje, ampak po pameti, z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar