0, 08.11.2018 07:42

PETEK 9. novembra z LUNO v veselem STRELCU

Smo že v direktnih in pozitivno naravnanih smernicah, več bo pozornosti in energije za zunanji svet, da kaj pokažemo in da se vidijo rezultati.

Vse zadnje dni smo se bolj ali manj ukvarjali s seboj, s svojim počutjem, s svojo vlogo v odnosih in z osebnostno rastjo. Danes bomo  z Luno v prihodnost usmerjenem Strelcu in z podporo odličnega Jupitra izredno pozitivno naravnani, živahni, ustvarjalni, radovedni, z veliko željo po osvajanju drugačnih obzorjih.

Venera in Mars se lepo povežeta in nam vlivata upanje v lepše odnose, več bo harmonije, kljub Venerini retrogradnosti, se bomo znali pogovoriti o nastalih problemih. Ljubezen in strast bosta v ozračju, samo predajmo se tej prijetni energiji, ki nas spodbuja. Dober dan bo tudi za zabave in prireditve. 

Z vami in za vas napisala  astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .