SOBOTA bo prijetna, živahna in polna ene akcije. Merkur v levu bo poživljal komunikacijo, omogočal hitre odločitve in delal premike.

Do popoldneva bo Luna potovala po senzibilnih ribicah in globina naših občutij in čustvovanja bo zelo intenzivna. Lahko bomo tudi rahlo zmedeni in nejasnih odločitev, čustveno razdvojeni in malce lenobni.

Luna bo še vedno potovala po občutljivih ribicah in v nas odpirala več intuitivnosti, senzibilnosti, občutljivosti in zasanjanosti.

Smo v aktivni, rastoči fazi Lune, zato bo naš tempo delovanja hitrejši, mi bomo bolj produktivni, pridni in delovni.

Tudi v četrtek bomo polni optimizma in zanesenega počutja, Luna v strelcu bo v lepi povezavi z dinamičnem Marsom, kar je takojšnja akcija. Delo, šport, aktivnost, potovanja, vse kar ni počasno in ležerno nas bo animiralo. Odličen dan za adrenalinske zadeve.

V sredo ob 9.25 uri bo Luna vstopila v znamenje strelca, kjer bo ostala vse do petka. Dan bo prijeten, optimistično razpoloženja bo v nas odpiralo željo po premikih, po zabavi, potovanjih, želeli si bomo oditi na počitnice in dopust.

Torek bo mnogo bolj konstruktiven dan, Luna bo tvorila lepe aspekte z Merkurjem, Jupitrom, Neptunom in Plutonom.

Smo v obdobju vpliva Sonca v levu, dal nam bo dovolj poguma, da tvegamo in stopimo ven iz rutine. Povezali se bomo s svojim notranjim občutkom za napredek in si dovolili sijati ter izstopati kot pomembna  oseba. Bodimo pogumni in poglejmo svoje napake, katere smo predhodno naredili, posledica je naš neuspeh in sedaj z levovo energijo pridobimo ta pogum in zanos, da tok načina delovanja spremenimo.

Pred nami je astrološko zelo prijeten in razigran dan, ko bomo dajali prednost uživanju, ljubezni, družabnosti in zabavi. Venera nas podpira, to je odlična energija za nakupe, srečanje s prijateljicami, za romantične zmenke, za zabavo in uživanje življenja. Merkur bo dodajal to komunikativnost, družabnost in zanimivo dogajanje.

Mlada rastoča Luna nam bo v naslednjih dnevih odpirala igrivost, kreativnost in ustvarjalnost. Prisluhnimo sebi in svojim načrtom, saj se bodo ideje nizale, vsak dan kakšna nova.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 94