Prihaja mlaj v znamenju Raka, ob 4:32 uri v SOBOTO se bosta združila Luna in Sonce in z njim obdobje povečane občutljivosti. Rastoča Luna po mlaju je vedno povezana z novimi zgodbami, prenovljenimi inserti, platmi našega življenja.

Smo tik prem mlajem, zato bo nivo energije manjši, v nas notranji nemir in čustvena nihanja.

Luna v zračnem znamenju Dvojčkov stimulira naše ideje in našo komunikativnost. Imeli bomo večjo potrebo po pogovorih, po sodelovanju z drugimi, po druženju in izmenjavi mnenj in stališč.

Danes bo prvi poletni dan, Sonce bo zjutraj ob 6:24 uri vstopilo v znamenje Raka in oznanjalo poletni solsticij, danes je dan najdaljši in noč najkrajša. Čeprav se ne bo videlo v naravi, bo vsak naslednji dan malce krajši.

Ko potuje Luna po materialnem in stabilnem Biku, smo tudi mi notranje pomirjeni in zadovoljni sami s seboj.

Ugoden in konstruktiven dan bo ponedeljek, dinamične energije hitre Lune bodo pomagale pri poslovnih sestankih, podpisovanju pogodb, uvajanju novosti in novih stikov, realizacijo idej in zamisli ter norih dogodkov.

Dopoldanski čas v ČETRTEK naj deluje v rutinirani zgodbi, saj z Luno v praznem teku ni priporočljivo začenjati na novo, počakajmo prestop Lune v znamenje Ribe ob 12:17 uri. Čustveno bomo občutljivejši, bolj ranljivi in občutljivi.

Nadaljuje se vpliv svobodoljubnega in sproščenega znamenja Vodnarja, mi pa polni dobre volje in pozitivne naravnanosti.

Vodnarjeva energija je mnogo bolj svobodoljubna, sveža, odprta, družabna in danes bomo mnogo lažje sodelovali med seboj in se povezovali.

Danes bomo zaradi zemeljske in trde energije Kozoroga dajali prednost poslovnim zadevam, ambicijam in dolžnostim.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 38