Kako se bo odvijal čas, ki je pred nami, kakšni astrološki vplivi bodo delovali na nas? Trenutno potuje Luna po zemeljskem Kozorogu in v TOREK bo odlično, če jo izkoristite za poslovna srečanja in sestanke.

Ponoči v ponedeljek se bo dovršil prvi Lunin krajec še v znamenju Strelca, to bo kolerična faza Lune, energija v nas bo v porastu in dnevni tempo življenja se bo stopnjeval.

Izredno pozitivno naravnan vikend z energijami optimističnega Strelca nas bo spodbujal, da se odpravimo kam na potovanje, izlet ali na podaljšan vikend.

Petek bo dan, katerega si vsi želimo, močna zaloga energije, prodornosti, nepremagljivosti bo  zasidrana v nas.

Intenziven in spodbuden dan je pred nami, težko se bomo uprli, da ne bi pokazali strasti in močna čustva.

Naše življenje je nepredvidljivo, kdor išče stalne harmonične in naklonjene planetarne aspekte, nima rad življenjskih izzivov.

Uspešen dan je pred nami, Luna iz Tehtnice se bo trudila ugajati in sprejemati kompromise.

Nedeljski mlaj in sedanja rastoča Luna nam bosta narekovala pogonsko in energijsko podlago za ves čas do polne Lune. Ta teden bomo zelo konstruktivni in uspešni pri vseh novih zadevah.

Petek bo razmeroma prijeten in ugoden dan, ko bomo iskali sebe in svoj ego v tem času in prostoru.

Zgodaj zjutraj bo Merkur vstopil v Devico, to je njegovo znamenje, kjer se odlično počuti in kjer lahko razvija svoje najboljše lastnosti, kot so močne mentalne in umske sposobnosti, moč trezne presoje, analize in kritike.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 60