Dan po mlaju bo za nas umirjen in intuitiven dan, mi pa z mislimi zelo globoko v sebi in v iskanju miru.

Ponoči nas bodo grele povezave harmonije in ljubezni, Luna in Venera si bosta naklonjeni.

Teža jutranjega Saturna nam bo dala nižjo raven razpoloženja,  težje bomo vstali, predvsem pa čutili nejevoljo in čemerno vzdušje. Merkur se bo premaknil v Škorpijona in začinil naše misli, dojemanje in poglabljanje v zakoreninjene vzorce.

Nov deloven teden bomo začeli s pridnimi in dobro organiziranimi energijami znamenja Device. Faza Lune je v upadanju, približuje se mlaju, ki bo v četrtek.

Prijetna in ustvarjalna SOBOTA je pred nami, izkoristimo jo na svoj način, tako, da nam duša zaigra. Sami smo kreatorji svojega življenja, tega se premalo zavemo, zato močno izkoristimo to izredno spodbudne energije Lune v Levu in Sonca v Tehtnici.

Pozitiven in prijeten dan nam pričara Luna v ognjenem Levu. Strah, malodušje, nesproščenost in misli, pod vplivom čustev, katerim smo bili priča zadnje dneve, bodo samo spomin kot »slab zadah«.

Danes bo zadnji Lunin krajec in Luna se počasi v flegmatični fazi pomika proti Soncu, proti mlaju. Dobro bo, če naredimo neko revizijo in razmislimo, kakšne zaključke lahko žanjemo.

Luna v Raku dviguje našo potrebo po skrbi in zaščiti drugih ljudi.

Dokaj harmonizirano in sproščeno vzdušje bo v torek dopoldne, ko bomo sposobni največ sodelovanja.

Ponedeljkov se jaz vedno veselim, zopet se začenja nekaj novega in seveda ponedeljek je dan , ko imamo spet tečaj osnove astrologije.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 44