Energije hedonističnega znamenja Bika se nadaljujejo tudi v četrtek, ko bo v nas močna želja po počasnem tempu življenja.

Sredina tedna bo in sreda, ko potrebujemo eno močno harmonijo in stabilnost. Dobili jo bomo, Luna v preudarnem Biku in v ugodni povezavi s številnimi planeti nam prinaša srečo, uspeh, gmotno napredovanje, stabilno počutje in konstruktiven tempo dneva.

Tudi v torek bomo prevzemali pobudo in se veselili novih začetkov. Prevetrili bomo svoje cilje, za katere smo vedeli, da so naši izzivi.

Smo v aktivni, prodorni, sangvinični fazi rastoče Lune, po Sončnem mrku, ko bomo začeli realizirati spremembe in konstruktivno vodili dnevna opravila.

SOBOTA bo zelo čustveno obarvana, marsikdo bo preobčutljiv in sentimentalen v odzivih. Zlahka se odklopimo od vsakdana, ne sodelujemo v stvarnih zadevah, vleče nas glasba, poezija, branje knjig, ples, umetnost  in lenarjenje.

Ta bližajoča mlada Luna je kot vdih, vdihnimo globoko, zadržimo dih in počakajmo...

Nova mlada Luna in mrk upravičeno govorita o novih dogodivščinah in spremembah v načinu življenja, današnja Luna v nežnih Ribicah pa hrepeni po univerzalni ljubezni in sodelovanju z drugimi.

Bolj družabno in prijetno bomo preživeli dan, odlično za praznovanje valentinovega, kar je dandanes v navadi med zaljubljenimi.

Torek bo podobno kot v ponedeljek dan spuščanja stvari in čustvenega dogajanja, do popoldneva bo Luna potovala še po resnem znamenju Kozoroga.

Smo v zadnji Lunini fazi, v flegmatični fazi, Luni se že zelo mudi srečati Sonce na zadnji stopinji Vodnarja, v četrtek 15. februarja, kjer bo mlaj nastopil v obliki delnega Sončnega mrka.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 50