Vse do poznega večera bomo imeli Luno v petek še v aktivnem ovnu. In sami dinamični aspekti z Jupitrom, Plutonom, Saturnom in retrogradnim Merkurjem bodo naše ozračje naelektrili z več napetostmi, nemirom, borbo, jezo, nezadovoljstvom in zastoji.

Aktivnost dneva se nadaljuje, Luna v vročem ovnu bo srečala retrogradnega Marsa.

Ponoči bosta Merkur in Venera vstopila v tehtnico, naši odzivi bodo bolj mehki in prijetni, naši pogovori prijetnejši in manj napadalni.

Tudi torek bo prijeten dan z energijo ribice, naredimo si odklop od stvarnosti in ponorelega sveta. Poskrbeli bomo zase, za  svoje domače, kam pa naj gremo, saj ne smemo?

Po eni strani nam občutljivost znamenja ribe odpira neko ranljivost, nežnost, sočutje, postajamo bolj intuitivni in predani občutkom.

Dopoldne bomo še delovali z energijami kozoroga, zgodaj zjutraj se bo Luna srečala s Saturnom in marsikdo se bo zbudil tečen, nerazpoložen, zaskrbljen. Zavedati pa se moramo, da smo vedno mi odgovorni za svoje odzive, tudi če neprijetna energija pritiska od zunaj.

Energija resnega in doslednega znamenja kozoroga se nadaljuje tudi v četrtek, to bo dober dan za organizacijo dela in poslovnih zadolžitev. Neugodna povezava Lune z retrogradnim Marsom je tečna energija in precej čustveno razburljiva kombinacija.

V sredo bo Luna od 8:44 ure prehajala resnega in odgovornega kozoroga, torej realnega zemeljskega znamenja. Naše počutje bo resno, odgovorno, previdno, mi pa bolj počasni, čustveno hladni, organizirani in usmerjeni k delu.

Ponoči se bo dovršil aspekt retrogradnega Merkurja v škorpijonu  in Urana v biku, resnica lahko pride na plano, ali v našo komunikacijo ta aspekt vnaša nemir. Od nas zahteva, da imamo svoj um in razum zelo odprt za vse skrito in prikrito.

Smo v tednu dni aktivne, rastoče faze Lune, naj bi imeli veliko energije, neke spodbude in želje po premikih. Vendar nas retrogradni Merkur in Mars ustavljata, da se vračamo k preteklim dogajanjem in da svojo energijo uporabimo za dokončanje del in projektov iz preteklosti.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 97