Pred nami je prijeten vikend in tudi naslednji teden s padajočo Luno, vreme nam bo naklonjeno, še posebno v gorskih predelih. Jaz grem na sneg, na sonce in na smučanje in se zelo veselim zimskega dopusta. Kako boste pa vi, upam, da prijetno?

Tudi v petek bomo z energijo znamenja device, vse nas bo usmerjalo k delu, k obveznostim in ker je njen vladar Merkur retrograden, bomo odlično opravili vsa dela v zaostanku.

Če je bilo včeraj zaspano jutro, tega ne morem reči za danes. Luna je v rokah dinamičnega leva, zjutraj spodbujena z Marsom, to bo odličen čas za premike.

Sreda zna biti nekoliko bolj umirjen in ustaljen dan, kjer bo samo jutranji aspekt Lune v levu  in Saturna v vodnarju  prinesel neko občutljivost in melanholičnost. Težko bomo vstali, nič se nam ne bo ljubilo, morda boste nekateri celo slabe volje.

Ponedeljek bo dan pred čustveno zelo občutljivo polno Luno.

V SOBOTO  bo Luna potovala do popoldneva še po dvojčkih, večinoma v praznem teku, zato bomo imeli zelo umirjen in lenoben dan.

Luno v dvojčkih bo zmotil kvadrat z Neptunom, že tako je neka zmeda v zraku in nerazumevanje zaradi obrata Merkurja, sedaj pa še Neptun mede naše misli in nagaja pri jasni komunikaciji. Vrstile se bodo povezave Lune, Merkurja, Saturna in Marsa, kar je energija igrivosti, povezovanja, objavljanja, komunikacije, dan dogovorov in planiranja.

Luna je prestopila v dvojčke, odpirala bo naš um, komunikacijo, nakazovala številne možnosti in priložnosti.

V sredo bodo mnogo boljše energije s prijetnejšimi planetarnimi povezavami. Luna bo v biku, nakazovala bo stabilnost in zanesljivost.

Luna je v biku, dan pa bo vse drugo kot spokojen. Luna se sredi dneva sreča z Uranom in gre popoldne v dinamiko s Saturnom.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 120