Mnenja slušateljev- Irena, zelo sem vesela, da si me osnov astrologije učila prav ti. V svet astrologije si nas vpeljala zelo sproščeno in tudi navdušujoče. Znala si poskrbeti za naše radovedne misli in nas korak za korakom spodbujala, da smo samostojno spoznavale zakone interpretacije astrološke karte. Si super predavateljica, mirna, potrpežljiva in znaš razložiti in predstaviti snov ali problematiko tudi z več zornih kotov, tako, da je vsem razumljivo.

Slušateljica ŠPELA- Irena, name si naredila zelo dober vtis, kot predavateljica si super, daješ občutek, da ti je res pomembno, da osvojimo snov. Sama bi verjetno že po prvem tečaju obupala, ampak sem imela super spodbudo od tebe, zato sem nadaljevala. Priporočam, Irena ima zelo zanimiva predavanja in je super predavateljica z ogromno znanja , ki ga z veseljem predaja svojim slušateljem.

Slušateljica NINA- Irena je vztrajna in potrpežljiva predavateljica in razlaga astrologijo tako, da nam je razumljiva, sem bila zelo zadovoljna.

Slušateljica ALENKA- Irena je izvrstna predavateljica, katera posreduje znanje, gradivo in astrološke primere na kvaliteten način, s težnjo po izčrpni razlagi in razumevanju astrologije. Sem bila zelo zadovoljna in priporočam naprej.

Slušateljica EDITTA


- Irena je dobra in vztrajna učiteljica. Dokler ne osvojiš prvega koraka, te ne bo peljala naprej na drugega. Je jasna, zahtevna, energična in odlična predavateljica, sem bila zelo zadovoljna.

Slušateljica TAJA- Uvod v astrologijo je zelo dobro sestavljen tečaj. Sistematično, korak po korak, mi je Irena odprla celo novo vesolje. Odlična izbira za začetnike in tiste ki o astrologiji, nekaj že vedo.

Slušateljica ANA- Irena se zelo trudi pri svojem pedagoškem delu razlage astrologije. Irena je zelo požrtvovalna predavateljica, energična, z željo podati svoje znanje naprej, ki sem si ga z trudom, delom in vztrajnostjo pridobila. Ireni ni ničesar težko narediti za svoje slušatelje, veliko smo delali na praktičnih primerih in imeli veliko domačih nalog. Super, sem zelo zadovoljna.

Slušateljica NATAŠA- Irena je energična, dinamična, vendar tudi topla in prijazna predavateljica, ki si resnično želi našega znanja. V razlago vlaga veliko truda in ji ni težko razložiti tudi večkrat, nikoli ni odklonila pomoči in bila vedno pripravljena na dodatne razlage. Domače naloge pa so bile nekaj odličnega. Zelo sem vesela, da nam jih je popravljala, samo tako sem spoznala svoje napake. Posvetila se je vsakemu posamezniku od nas in nas resnično veliko naučila. V zelo prijetnem ambientu so nas vedno čakali slastni prigrizki in pijača. Priporočam naprej.


Slušateljica IRENA


- Astrologija je veda, ki se dotika našega bistva, našega smisla življenja, vzrokov in posledicah naših dejanj in odnosov, naših šibkih točk in potencialov, naše preteklosti in prihodnosti in kako je to povezano z gibanjem planetov v vesolju me zanima že več kot deset let. Prebral sem kar nekaj knjig o astrologiji, ampak sem vedno čutil, da za pravo znanje in razumevanje astrologije potrebujem učitelja. Tako sem se odločil, da se vpišem v astrološko šolo. Učiteljica astrologije Irena Dolar me je poklicala po telefonu, da sva se dogovorila o podrobnostih in zadeva je stekla. Danes, po enem letu šolanja sem zelo zadovoljen. Predavanja so zelo strokovna in zanimiva. Irena nam podaja znanje na zelo prijeten in razumljiv način. Njena energija je usmerjena k cilju, da bi astrologijo čim bolj razumeli in jo znali uporabljati. Med predavanjem zna ustvarjati odprto in prijateljsko vzdušje, tako da nam čas kar beži. Vsem, ki imajo željo po znanju astrologije, toplo priporočam. Irena je zelo prijazna, skrbna, dosledna oseba z veliko volje in motivacije za učenje. Sem zelo zadovoljen.


Slušatelj SANDRO


- Irena mi je bila všeč, je prijazna, direktna in se je vedno potrudila, da nam snov razloži na jasen, preprost in razumljiv način. Nič ji ni bilo težko razložiti, vzela si je vedno dovolj časa za razlago in dodatno svetovanje, pomoč in praktično delo na kartah. Vedno se je potrudila z kakšnimi prigrizki in prijazno besedo, ustvariti je znala prijateljsko vzdušje. Toplo priporočam.


Slušateljica BOJANA


- Ireno moram pohvaliti, njen način podajanja vsebine astrologije, bila je zelo praktična in na razumljiv način podajala svoje znanje. Sem zelo zadovoljna, dobila sem več kot sem sprva pričakovala na začetnem tečaju in mi je bilo zelo všeč.

Slušateljica GORDANA- Irena, s tvojim predavanjem sem bila več kot zadovoljna, si mi zelo blizu. Še se bom izobraževala pri tebi.

Slušateljica MAJA