Prodaja

 

 

 

ASTROLOŠKI PROGRAM SOLAR FIRE SF9:

Astrološki program SOLAR FIRE SF9 je odličen astrološki program, ki ga potrebuje vsak astrolog, uporablja se ga po vsem svetu in ga toplo priporočam. Program zagotavlja vse funkcije in izrise v astrologiji, tako za začetnike, kot za izkušene astrologe. Z njim si zelo olajšate svoje delo. Ob nakupu programa vam nudimo tudi inštrukcije in pomoč pri nastavitvi. Ker je dobava iz Anglije, je cena odvisna od tečaja funta, se pa giblje od 280 do 290 eur. Pri nakupu dobite še navodilo za uporabo.

 

ASTROLOŠKE KOCKICE:

Astrološke kockice so odlično orodje za astrosklepanje, z bistrostjo in poznavanjem znamenj, planetov in hiš v astrologiji zlahka in hitro pridemo do konkretnega odgovora. Za uporabo astroloških kockic je dovolj osnovno znanje astrologije. Postaviš si vprašanje, vržeš kockice in na podlagi astrosklepanja dobimo odgovor. Kocka planeta, znamenja in hiše, nam da odgovor. Cena je 20 eur.

 

Astrološke knjige:

 

 

MODROST IN MOČ ASTROLOGIJE, avtor Goswami Kriyananda

Knjiga je namenjena začetnikom, ki se šele začenjajo spoznavati z modrostjo astrologije. V njej najdete vse osnovne astrološke dejavnike, od razlage znamenj, planetov, kako se obnašajo planeti v različnih znamenjih, hiš-področij v življenju, do aspektov, razlaga ascendenta in še veliko tega. Ker je bil avtor duhovni učitelj, filozof in guru najdete v knjigi še psihološki vidik astrologije. Cena je 20 eur.

 

UMETNOST ASTROLOŠKEGA PREDVIDEVANJA, avtorica Carol Rushman

Knjiga je namenjena tistim, ki osnovo astrologije in razlago celotne rojstne karte že poznajo in si želijo naučiti prognostike. Avtorica na zelo razumljiv in praktičen način razlaga vse tehnike astrološke napovedi, od progresij, razlaga pomembnost progresirane Lune, do vseh tranzitov, kako življenjsko sliko obarvajo počasni tranzitni planeti in kakšni dogodki nas čakajo v krajšem obdobju življenja z planeti, ki se gibljejo zelo hitro( z Merkurjem, Venero in Marsom ter z obemi svetili Luno in Soncem). Cena je 10 eur.

 

LUNINA VOZLA, avtorica Celeste Teal

Z knjigo Lunina vozla se bomo srečali z odkrivanjem karmičnega poslanstva svoje duše, kakšna je naša naloga in razvoj v sedanjem življenju. Karma temelji na predpostavki, da smo večna bitja ter se učimo in nabiramo izkušnje v več življenjih. Na ravni duše si izberemo vsako življenje kot sredstvo za učenje na podlagi določenih izkušenj, ki smo jih pridobili v prejšnjih življenjih. Spoznali boste vso razlago vozlov v znamenjih in hišah. Od kje prihajamo, s kakšnimi spoznanji, talenti, darovi in kam gremo, kaj moramo v tem življenju razvijati, postati in spoznati, kako se povezujemo v družinske in druge skupnosti, kakšne so naše lekcije skozi odnose ipd. Cena je 20 eur.

 

PRIROČNIK ZA UPORABNO ASTROLOGIJO, avtorica Mojca Gregorčič

Na vsa vprašanja glede sebe in še več, vam lahko odgovori astrologija, če jo znate pravilno uporabljati in iz njeno pomočjo razberete svoj genetski zapis, vsebovan v rojstni astrološki karti, prepoznate in ozavestite svoje potenciale in slabosti in tako zaživite srečnejše in polnejše življenje. In prav to orodje boste dobili v priročniku, ki je pred vami, uporaben in vsem razumljiv vodnik pri razumevanju lastne ali katere druge astrološke karte. Želim vam veliko lepih trenutkov, čeprav je včasih težko pogledati v ogledalo in se soočiti z resnico in astrološka karta je naše ogledalo, brez olepševanj in zavajanj.) Cena 19 eur

 

GRADIVO O PROGNOSTIKI IN UMETNOSTI ASTROLOŠKEGA PREDVIDEVANJA, avtorica Irena Dolar

Moč videti prihajajoče dogodke in obenem odkrivati tančice prostora in življenja samega prinaša veliko vznemirjenja za vse nas. Prognostične tehnike se dotikajo prostora in časa v vseh dimenzijah, pa naj si bo v prihodnosti ali preteklosti, prihaja iz natalne obljube, nič se ne more zgoditi, kar ni zapisano v rojstni karti in odkriva dogodke v prihodnosti.Pomembno je, da razumemo naša dogajanja v preteklosti, naše notranje procese, zorenje in odnose v sedanjosti, da se lahko pripravimo na dogajanja in izzive v prihodnosti. V gradivu so opisane vse pomembne tehnike za predvidevanje dogodkov s praktičnimi primeri.) Cena 20 eur.