REGULUS je zelo močna, svetla zvezda, ki ima pomembno pozicijo na nebu in leži v osrčju ozvezdja Leva. LEV nas uči, kako pomembno je čutiti ljubezen, biti srčen, pogumen in slediti sebi. LEV nas uči kraljevskosti, kako postati vladar svoje usode, svojega notranjega bogastva in kreator svojega življenja. REGULUS je v telesu ozvezdja Leva in predstavlja njegovo srce, ime REGULUS pomeni tudi »mali kralj«, zato se bodo slušatelji počutili v naši ŠOLI ZNANJA ASTROLOGIJE REGULUS resnično kot MALI KRALJI.

Gre za to, da vas bomo na tečajih razvajali z odličnim znanjem astrologije, tako od začetka, od UVODA V ASTROLOGIJO, od spoznavanja astroloških znamenj, planetov, kako se medsebojno povezujejo, do spoznanja astroloških hiš in njenih področjih v našem življenju.

In tako naprej, do kraljice astrologije, do NATALNE karte in še naprej, saj odkrivanje njenih tančic je svojevrstno doživetje za vsakega slušatelja. Z velikim žarom, znanjem in izkušnjami, predajamo svoje znanje radovednim slušateljem. Z veliko mero pridnosti, urejenosti in delom z vsakim posameznim slušateljem, vas resnično naučimo uporabljati astrološki jezik v PRAKSI. Gre tudi za to, da delujemo iz ljubezni do astrologije in da zavestno odpiramo pogum v ljudeh, da si upajo, da so to kar živijo. Saj veste, pogum je povezan s srčnostjo, to kar kraljevska zvezda REGULUS ponuja.

Zadnje novice