Svetovanje

 

 

 

 

 

Astrologinja Irena Dolar imam osebni posvet v Kamniku, lahko pridem v vaš prostor ali pa vam astrološke vplive posnamem in posnetek pošljem po mailu. Osnova svetovanja je vaš točen podatek rojstva, datum, ura in kraj rojstva.

- OSEBNI POSVET traja 1 uro do max 2, vsebuje vse informacije glede vaših vprašanj in področij v vašem življenju, ki so trenutno najbolj aktualna( partnerstvo, posel, služba, zdravje, šolanje, otroci, ljubezen ipd.) Razložim osnovne danosti, ki so nakazane v vaši rojstni karti in vse prognostične tehnike za približno 2 leti. 

Cena je 60 eur.

- SVETOVANJE KONKRETNE PROBLEMATIKE traja 1 uro, v kolikor imate težave na nekem konkretnem področju, naredim analizo stanja in vzorcev, opišem prihajajoče vplive, opozorim na morebitne škodljive vzorce in ravnanja. Opišem obdobja v katerem jih lahko razrešite, kako in na kakšen konstruktiven način. Opišem prihajajoče ugodne vplive in načine, kako jih lahko izkoristite. 

Cena je 40 eur.

- LETNI HOROSKOP je zelo koristen in uporaben, naredi ga sama astrologinja na podlagi poslanih rojstnih podatkov in posnetek pošlje po mailu. Opiše se vse pomembnejše astrološke vplive po različnih področjih vašega življenja v obdobju enega do dveh let. Opiše se temeljne smernice tekočega leta, ugodne in manj ugodne vplive, različne priložnosti, opozori se na nevšečnosti. Koristno ga je med letom večkrat poslušati, ker običajno vsakič ponudi nove uvide. Po želji lahko predhodno poveste, ali vas kakšna področja še posebej zanimajo in to astrologinja v razlagi upošteva. 

Cena je 40 eur.

- PARTNERSKA ANALIZA traja 1 do 2 uri in vsebuje temeljno analizo vaših in partnerjevih čustvenih, ljubezenskih in partnerskih potreb ter želja. Vsebuje analizo vseh morebitnih vzrokov in težav z nakazanimi možnostmi izboljšanja ali razhoda. Sledi opis medsebojnega ujemanja s partnerjem, pokažejo se močne in šibke točke odnosa ter svetovanje, na čem bi bilo potrebno delati za obojestransko izboljšanje počutja in odnosa. Potrebni so rojstni podatki obeh partnerjev. 

Cena je 50 eur.

- RAZLAGA ROJSTNE KARTE traja 1 uro in vsebuje astrološko analizo vaše osebnosti. Smiselna je tako za odraščajoče otroke kot za odrasle osebe, ki jih zanima svoj značaj. Opisani so vaši talenti in kje jih lahko uporabite, vaše šibke točke in kako jih lahko presežete, vaša vitalnost in zdravje, česa si želite na splošno, v ljubezni, v poklicu in na drugih področjih. Kaj lahko pričakujete na posameznih življenjskih področjih, kako je z šolanjem, poslovnih delom, zaslužkom, k čemu se morate truditi, da boste živeli bolj harmonično in izpolnjeno. Lahko se odločite za osebno svetovanje ali po mailu. 

Cena je 50 eur.

- ISKANJE NAJBOLJ USTREZNEGA DATUMA za začetek pomembnih dogodkov v življenju. Astrologinja vam na podlagi vaše rojstne karte in prihajajočih vplivov poišče najbolj vspodbuden datum za vaš pomemben dogodek( poroka, odprtje podjetja, poslovne zadeve, selitve, nakupe vrednih stvari, finančna vlaganja in podobno). 

Cena je 40 eur.

- HORARNO VPRAŠANJE se naredi na podlagi vašega konkretnega vprašanja na čas, ko ga postavite. Npr: ali bom kupila to hišo, ali bom dobila to službo ipd. Odgovor je zelo konkreten, predvsem da ali ne. Vprašanje se napiše astrologinji na mail. 

Cena je 15 eur.