Irena Dolar

Irena Dolar


Notice: Undefined property: JObject::$description in /home/kobg01/domains/astrologija-regulus.si/public_html/astrologija-regulus/components/com_k2/templates/default/user.php on line 59

Pred nami je vikend čustvenih in vseh emocionalnih energij, vse kar si želimo, po čem hrepenimo, kaj nas obremenjuje in česa nas je strah bo prišlo na dan.

Dopoldanski čas bo še zelo zanimiv, veliko bomo komunicirali in posegali na neznana področja.

Zelo vsestranski in zanimiv dan si lahko naredimo z dvojčkovo energijo, naša radovednost in vsestranskost bosta prišli v ospredje.

Vsaka polna Luna nakazuje višek ene energije in dvojnost, torej združuje dve nasprotji, katera ena brez druge ne more obstajati.

Zelo dinamičen in močno energetsko naravnan vikend je pred nami, ravno pravšnji za dinamično življenje, za Martinovanje, za šport in akcijo.

Dopoldanski čas bomo še z energijami Ribice, najboljše bo, da se prepustimo toku življenja in da ne silimo sami sebe z novostmi.

Tudi četrtek bo konstruktiven in umirjen dan, prijetne energije znamenja Ribe se bodo pretakale med ljudmi.

Prijetnejši dan bo sreda in mi malce zasanjani. Energija znamenja Ribe bo prijetno vplivalo na nas, mirnejši bomo in manj napadalni.

Nemirne energije se nadaljujejo tudi danes, sestavljeni kvadrat Marsa in Saturna spodbuja negativne energije in potlačeno jezo v človeku.

Pred nami je žal bolj stresen teden dni, danes bomo imeli prvi Lunin krajec, kar je bolj nervozna in nemirna energija.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 129