Irena Dolar

Irena Dolar


Notice: Undefined property: JObject::$description in /home/kobg01/domains/astrologija-regulus.si/public_html/astrologija-regulus/components/com_k2/templates/default/user.php on line 59

Ponoči bo Sonce vstopilo v zemeljsko znamenje, v Bika, in do 21. maja bomo delovali v pridnih, zanesljivih in preudarnih energijah, z  namenom, da kaj materialnega ustvarimo.

Četrtek bodo zaznamovale nemirne in radožive energije Lune v zračnih Dvojčkih, veliko bo ene komunikacije, dogajanja in živahnosti.

V dopoldanskem času bo na nas delovalo še počasnejše in premišljeno znamenje Bika, ponoči Luna sreča njeno dispozitorko Venero, kar bo še od včeraj poneslo naprej ugodno počutje in harmonijo v zraku.

 

KIRON, ta RANJENI ZDRAVITELJ je danes 17. aprila 2018 vstopil v znamenje Ovna in bo do aprila 2027 potoval po Ovnu z močnim egom, z veliko samoinciativnosti, poguma in samostojnosti in se morda postavljal ne samo zase, tudi za druge.

Potrebuje Saturn v Kozorogu prost dan? Seveda, ne dan, nekaj mesecev, vse tja do 6. septembra, Saturn si nekaj zasluži in z njim si zaslužimo tudi mi.

Prijeten dan je pred nami, ko se bo mnogim mudilo po nakupih in ko bomo urejali pomembne zadeve.

Zbudili se bomo še pod vtisom in z energijami nočnega mlaja v znamenju Ovna, za tisto pravo energijo v sebi in aktivacijo življenjskih projektov in pomembnih odločitev počakajmo še kakšen dan.

Ta vikend bodo zaznamovale močne energije MLAJA, Luna in Sonce se bosta srečala na 26 stopinji znamenja Ovna, kjer bosta objela Urana, ki se mu že zelo mudi v novo znamenje, v Bika.

V petek bodo ene prijetne energije prepuščanja toku življenja in ukvarjanja sami s seboj.

Smo že rahlo utrujeni, zaspani in energijsko manj odporni.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 85