Irena Dolar

Irena Dolar


Notice: Undefined property: JObject::$description in /home/kobg01/domains/astrologija-regulus.si/public_html/astrologija-regulus/components/com_k2/templates/default/user.php on line 59

Dan po mlaju bo za nas umirjen in intuitiven dan, mi pa z mislimi zelo globoko v sebi in v iskanju miru.

V četrtek 19. oktobra, ob 21:13 uri bomo imeli MLAJ na 26 stopinji znamenja Tehtnice. Sonce in Luna bosta združena in v nasprotovanju z Uranom in Plutonom in s podporo Saturna.

Ponoči nas bodo grele povezave harmonije in ljubezni, Luna in Venera si bosta naklonjeni.

Teža jutranjega Saturna nam bo dala nižjo raven razpoloženja,  težje bomo vstali, predvsem pa čutili nejevoljo in čemerno vzdušje. Merkur se bo premaknil v Škorpijona in začinil naše misli, dojemanje in poglabljanje v zakoreninjene vzorce.

MERKUR se bo jutri, v torek 17.oktobra 2017 ob 9:59 uri pridružil Jupitru v znamenju Škorpijona. Znamenje Škorpijona je močno intenzivno in intuitivno se dobro povezuje z razumom in logičnim mišljenjem Merkurja.

Nov deloven teden bomo začeli s pridnimi in dobro organiziranimi energijami znamenja Device. Faza Lune je v upadanju, približuje se mlaju, ki bo v četrtek.

Prijetna in ustvarjalna SOBOTA je pred nami, izkoristimo jo na svoj način, tako, da nam duša zaigra. Sami smo kreatorji svojega življenja, tega se premalo zavemo, zato močno izkoristimo to izredno spodbudne energije Lune v Levu in Sonca v Tehtnici.

Pozitiven in prijeten dan nam pričara Luna v ognjenem Levu. Strah, malodušje, nesproščenost in misli, pod vplivom čustev, katerim smo bili priča zadnje dneve, bodo samo spomin kot »slab zadah«.

Danes bo zadnji Lunin krajec in Luna se počasi v flegmatični fazi pomika proti Soncu, proti mlaju. Dobro bo, če naredimo neko revizijo in razmislimo, kakšne zaključke lahko žanjemo.

Luna v Raku dviguje našo potrebo po skrbi in zaščiti drugih ljudi.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 69