Irena Dolar

Irena Dolar


Notice: Undefined property: JObject::$description in /home/kobg01/domains/astrologija-regulus.si/public_html/astrologija-regulus/components/com_k2/templates/default/user.php on line 59
0, 17.05.2021 14:41

SATURN SE USTAVLJA

Saturn je v vodnarju, potuje že od 17. decembra 2020 po tem zračnem in fiksnem znamenju in njegovo retrogradno gibanje nas bo spomnilo na občutek dolžnosti ter na opravljanje nalog, ki morajo biti narejene.

Današnji dan bo pretežno dinamičen in poln nekih premikov. Luna je v levu, prinaša željo po pozornosti, aktivnosti, naše osebne ambicije bodo v ospredju.

V tem tednu dni bomo imeli rastočo fazo Lune, Luna bo potovala  od znamenja raka, pa preko leva in device ter za vikend bo vztrajala v tehtnici.

Najprej, ampak res najprej vas vprašam, če ste si prebrali moj zapis o vstopu Jupitra v ribice, če še niste, morate to nujnooooo:

0, 12.05.2021 14:06

JUPITER V RIBE

Jupiter, ta velikan našega Sončnega sistema se v petek 14. maja za kratek čas odpravi na svoj tranzit po vodnem znamenju ribe. V letu 2021 bo v znamenju ribe samo od 14. maja do 28. julija in potem bo šel zopet nazaj v vodnarja, da dokončno opravi svoje delo.

Zlahka bomo ambiciozni kot navdušeni za vse mentalne projekte. Luna je v radoživih dvojčkih, tvori same lepe povezave z Venero, Saturnom in Merkurjem.

Mlada Luna je rastoča, vendar bo šele v popoldanskem času, ko vstopi v dvojčke pridobila na svoji kvaliteti, moči. Nekako nas bo predramila in spodbudila k intelektualnemu delu.

Luna je v biku, zvečer ob 20:59 uri se bo srečala s Soncem in imeli bomo zopet mlaj.

Današnji dan se nam zlahka lahko vleče, nekako ne bomo našli dovolj motivacije kaj novega ustvarjati, najboljše bo, da ostanemo pri rutini.

Dopoldanski čas bomo preživeli z Luno v ribicah, lepe povezave Lune s Plutonom in Venero okrepijo ljubezenska čustva in nas delajo bolj odprte za ljubezen in strast.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 173