Irena Dolar

Irena Dolar


Notice: Undefined property: JObject::$description in /home/kobg01/domains/astrologija-regulus.si/public_html/astrologija-regulus/components/com_k2/templates/default/user.php on line 59

Sreda bo tudi z energijo raka dokaj prijetna in radi se bomo družili med seboj.

Smo v obdobju padajoče Lune v raku, vse nas spominja na dom, na družino, na vrednote, ki so nam najpomembnejše.

Ponedeljek bo odličen dan, da si zbistrimo misli in zadihamo svežega zraka.

Po zadnjih napornih dnevih bo sproščujoča novica, da je pred nami prijeten vikend z energijo Lune v dvojčkih.

Ko potuje Luna po znamenju bika, močno prepoznamo svoja čustva. V osnovi je to prijeten čas, bolj umirjen kot ne, ko se prepustimo zemeljskemu uživanju. Vendar bo dan resnično potekal tako prijetno in umirjeno, kot sporoča Luna?

Polna Luna je za nami in Sonce hiti zapustiti tehtnico, to se bo zgodilo v soboto zgodaj zjutraj. Sonce bo vstopilo v škorpijona in to je zadnji bolj zahteven del leta, saj krajši dnevi in temačnost v nas spodbujajo tesnobo.

Pred nami je nemirna polna Luna v znamenju ovna, dovršila se bo v sredo malce pred 17 uro. Vplivala bo na vse nas, posebno pa jo boste občutiti predstavniki znamenj ovna in tehtnice.

Ko potuje Luna po ognjenem ovnu poteka naše življenje hitreje, bolj drzno, dinamično, ognjevito.

Ponedeljkovo dopoldne bomo še z energijo lenobne ribice, vse do 12 ure se nam bo vleklo počasi. Lahko, da bomo zaspani in ne preveč razpoloženi, vendar popoldne bo mnogo bolj dinamično. Luna bo vstopila v ognjenega ovna in nas »brcnila v rit«. Več bo akcije, več bo živahnostim kot želje, kaj premakniti.

Vikend bo bolj umirjen, prijeten, zasanjan in poln nekega hrepenenja. Luna bo potovala v SOBOTO po vodnih ribah in v nas odpirala več sočutja, miru, miline, intuitivnosti ter želje po predajanju.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 185