Irena Dolar

Irena Dolar


Notice: Undefined property: JObject::$description in /home/kobg01/domains/astrologija-regulus.si/public_html/astrologija-regulus/components/com_k2/templates/default/user.php on line 59

Dragi moji bralci, prijatelji in ljubitelji astrologije, julij je prvi poletni mesec, mesec počitnic, dopustov, morja, potovanj, obiska hribov in še vse ostalega in tudi jaz se odpravljam zaplavati v Egejsko morje, ki je meni tako ljubo.

Ko potuje Luna po impulzivnem znamenju Ovna smo tudi mi bolj odločni, pogumni, spontani in aktivni.

Kljub Lunini padajoči fazi, bomo danes z Ovnovo energijo bolj aktivni.

Energije znamenja Ribe so še vedno v nas in okoli nas, zelo zgodaj zjutraj se bo Luna dotaknila zasanjanega Neptuna in mi bomo težko vstali iz tople postelje.

Luna je v padajoči fazi in se vztrajno pomika proti mlaju in delnemu Sončnemu mrku v znamenju Raka.

Luna bo do večera še v Vodnarju, v praznem teku, kar nakazuje bolj  umirjen dan.

Zadnji junijski dan, v SOBOTO z Luno v idealiziranem Vodnarju, bo naše razpoloženje iz hladne in racionalne čustvene razdalje, zaradi predhodnega vpliva znamenja Kozoroga prešlo v občutke, ki jih bomo spravili v gibanje.

Petek bo dan z resno Luno v Kozorogu, v dopoldanskem času se bo srečala s Plutonom in še bolj potlačila svoje emocije in čustva.

Že nekaj dni plovemo z vplivom polne Lune, kajti tesno je povezana z retrogradnim Saturnom. Priča smo bili aktivnemu aspektu Saturna s Soncem v sredo in  vstopu Lune v znamenje Kozoroga.

Smo v obdobju pred polno Luno, ki se bo dovršila v četrtek, danes do popoldneva bo Luna še v znamenju Strelca.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 91