Irena Dolar

Irena Dolar


Notice: Undefined property: JObject::$description in /home/kobg01/domains/astrologija-regulus.si/public_html/astrologija-regulus/components/com_k2/templates/default/user.php on line 59

Sreda bo prijeten dan, ko se lahko umirimo in sprostimo. Luna v biku nam bo ponujala obilo užitkov, željo po dobri hrani, po kulinariki, kuhanju, nakupovanju in urejanju doma.

Sreda bo prijeten dan, ko se lahko umirimo in sprostimo. Luna v biku nam bo ponujala obilo užitkov, željo po dobri hrani, po kulinariki, kuhanju, nakupovanju in urejanju doma.

Z Luno v zemeljskem biku radi zadovoljujemo svoje potrebe in čute. Dobra hrana, druženje, pijača, kuhanje, v vsem tem bomo znali uživati. Kot tudi razvajati svoje telo z masažo, kopelmi, z nego telesa in seveda s plavanjem.

Teden bomo začeli z Luno v ovnu in z zadnjim krajcem, bo pa to teden flegmatične faze Lune, saj se bo pomikala proti mlaju. Še vedno bomo imeli dovolj energije, vendar nas popoldanski kvadrat Lune in Saturna ustavlja.

Ta vikend pa bomo težko lenarili in ostajali doma. Luna bo v SOBOTO v aktivnem ovnu in vleklo nas bo ven, v naravo, na šport, na izlete in na rekreacijo.

Luna je še vedno v ribicah, ravno sedaj se lepo poveže s Soncem v raku, to je odličen pretok energije v nas, ko se počutimo veseli, srečni in izpolnjeni.

Luno imamo v ribicah, ostala bo do sobote zjutraj. Z energijo ribice dobimo večjo občutljivost na dogajanje, bolj smo sočutni, ranljivi in čustveno dojemljivi.

 Današnji aspekt dneva je sigurno retrograden Merkur v raku kvadrat Mars v ovnu.

Luna bo tudi v torek potovala po znamenju vodnarja, to nas potiska ven, med ljudi, med isto misleče. Radi se bomo povezovali, nekaj raziskovali, še posebno to, kar lahko pokukamo čez rob poznanega.

Pozdravljeni, poletni mrki so za nami, vendar njihov vpliv bo v naših življenjih še dolgo časa. Luna bo v teh naslednjih dnevih upadala skozi 3 fazo proti zadnjemu krajcu, to je melanholična faza, ko se umirimo, napetosti se bodo sprostile, zaključevali bomo z delom, projekti, postajali bolj premišljeni in preudarni. Manj napadalni in polni negativne energije.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 150