Irena Dolar

Irena Dolar


Notice: Undefined property: JObject::$description in /home/kobg01/domains/astrologija-regulus.si/public_html/astrologija-regulus/components/com_k2/templates/default/user.php on line 59

Smo tik pred mlajem, spremljali bomo, kako bo Luna zdrsnila v sanjsko ribico.

Znamenje vodnarja nam bo premešalo našo dnevno rutino, prav tako  aspekti Lune in Marsa z Uranom.

No pa bo Luna dosegla Saturna in Plutona v znamenju kozoroga, kar seveda ne bo dobro za odnose, bo pa za vztrajno delo in za vse obveznosti.

1, 18.02.2020 22:41

MARS je v KOZOROGU

MARS je v Kozorogu. Mars je povezan z grškim bogom Aresom, ki se je rad boril in doživljal zmage. Velja kot bog vojne, čeprav ga astrologi zelo poznamo kot izrazito seksualnega, zato pripomore tako k agresivnosti kot  odločnosti. Ko govorimo o spolnosti, govorimo o Marsu.

Danes vstopi Sonce v znamenje ribe in vsem nam bo dalo malce več domiselnosti, prijaznosti, več sočutja kot občutljivosti. Skupaj z retrogradnim Merkurjem bo še več nejasnosti, nerazumevanja, vse bo bolj varljivo in izmuzljivo.

Kako ste sprejeli obrat Merkurja? Je bilo kaj neobičajnega, so se pomote že dogajale?

Luna bo v znamenju strelca,  vendar bo v blokadi z Merkurjem, kateri se danes obrača v retrogradno smer. Retrograden Merkur v ribah ovira našo logiko in jasne misli ter spreminja načrte.

Morda v petek veselja v nas ne bo toliko, znamenje škorpijona želi, da se potegnemo vase in da z neko distanco sprejemamo svet.

V četrtek bomo morali zelo modro izbirati termine, med aktivnimi dnevnimi aspekti in našimi dejavnostmi, ker se bo Luna v tehtnici večkrat spotikala ob  neugodne povezave s planeti.

ZačetekNazaj12345678910NaprejKonec
stran 1 od 136