Prispevki filtrirani po datumu: Februar 2021

Smo na koncu februarja, polna Luna bo pri nas v soboto ob 9:17 uri  na  8*57 device.

Objavljeno v Blog

Pred nami je petek, dan pred polno Luno, nakazuje se lep, sončen dan, uživali bomo zunaj na sončku in na zraku.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Smo v času aktivne, rastoče Lune, katera potuje v opozicijo s Soncem, tako da bomo imeli kmalu polno Luno ali ščip v znamenju device. Danes je Luna še v levu, vendar se njeno naraščanje v tranzitu, kot v neki neprijetni energiji v nas tudi občuti.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Neka postana energija znamenja raka, nekaj skrbi in nesproščenosti v nas bo vse do vstopa Lune v leva, ki bo ob 13:22 uri.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Tudi torek bo zelo prijeten in prijazen dan, Luna bo potovala po družinskem raku in mi si bomo želeli izraziti vso paleto čustev ter pripadnost.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Smo v tednu dni kolerične Lune, pomikala se bo proti svoji polnosti, ki bo v soboto v znamenju device. Danes bo zgodaj zjutraj Luna vstopila v vodno znamenje, v raka, veliko novosti lahko uvajamo doma in v gospodinjstvu.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Pred nami je pester vikend z Luno v dvojčkih in se nam bo kaj razburljivega dogajalo. Radi bomo imeli spremembe in odločitve na zadnji hip.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Petek bo kar dinamičen dan z Luno najprej v biku, ponoči ji bo pomagal s svojo energijo Mars, zjutraj pa Pluton.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Tempo dneva bo bolj umirjen, Luna bo v biku, všeč nam bo ležerni tempo življenja, veliko dobre hrane in mir skozi odnose. Imamo trdne temelje? Jih znamo postaviti in krepiti navdušenje? Jutranji kvadrat Lune in Jupitra lahko pokaže na neko nezadovoljstvo, morda ne naredimo dovolj za našo predstavo kvalitetnega življenja.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Ponoči bo Luna prestopila v zemeljskega bika in nas malce umirila, spomin na zadnje dinamične dneve, bo samo še odsev. Znamenje bika je zemeljsko znamenje, počasno, umirjeno, temeljito, posesivno, materialno in z željo po razumevanju. Nam bo to uspelo?

Objavljeno v Dnevni vplivi
ZačetekNazaj123NaprejKonec
stran 1 od 3