Prispevki filtrirani po datumu: April 2019

Še vedno smo v tednu, ko bomo zagnani in imeli veliko energije. Počasi se približujemo zadnjemu krajcu, to bo Luna naredila s Soncem v soboto.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Luna, ki ji v astrologiji rečemo kar planet, je pa astronomsko Zemljin naravni satelit in skupaj krožita okrog Sonca. Ker je osvetljena s Sončevo lučjo, se zdi, da Luna spreminja velikost.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Pred nami so trije praznični dnevi, še posebno ga nestrpno pričakujejo vsi verniki in kristjani, saj je to največji krščanski praznik. Tradicija se razlikuje od države do države, po tradiciji je na veliki petek post, v soboto se žegnajo jedi in v nedeljo se v obilju in s svojo družino to poje. Praznik ima korenine v judovstvu, pa tudi pri starih poganih, ko so praznovali te dni prihod pomladi. Pri nas rečemo temu prazniku VUZEM. Kakor koli že, ali se držite te tradicije, ali ne, večina vsaj jajčka pobarva, ali naredi poslikave, saj se tega zelo veselijo otroci. Pa še zabavno je.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Pluton, Saturn in južni vozel so zdaj zelo blizu skupaj ( od 20 do 23 stopinje), vse v  znamenju Kozoroga. Najmočnejši vpliv in  čas intenzivnosti bo tam okoli 30. aprila 2019, čeprav se vse občuti in dogaja že od marca dalje.

Objavljeno v Blog

V petek ob 13:12 uri bomo dosegli zopet polno Luno v znamenju Tehtnice. Opozicija Lune in Sonca se bo zgodila na kritični 29 stopinji Tehnice, saj ta zadnja stopinja  vedno v sebi nosi skoncentrirano energijo znamenja, torej bodo v ospredju ljubezen in odnosi, vendar je v njej tudi simbolika zaključevanja.

Objavljeno v Blog

Morda že čutite nemir, saj se Luna pospešeno približuje svoji polnosti. Danes bo potovala po Tehtnici, velika potreba bo v nas po lepih in harmoničnih odnosih, vendar bomo to skladnost malce težje dosegli.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Sreda bo do popoldneva energetsko v znamenju Device, v znamenju rutiniranega dela, imeli bomo veliko  obveznosti in  opravke. Delavni bomo, zagnani, polni vzdržljivosti, z občutkom za praktične izzive.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Konstruktivni dnevi se nadaljujejo, v nas in okoli nas bo veliko prodorne energije, predvsem bomo usmerjeni v praktične rezultate dela.

Objavljeno v Dnevni vplivi

V ponedeljek dopoldne bomo imeli veliko upanja in zaupanja v življenje.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Pred nami je vesel, optimističen in ustvarjalen vikend, Luna v Levu nam vedno postreže z veseljem in različnimi dogajanji.

Objavljeno v Dnevni vplivi
ZačetekNazaj12NaprejKonec
stran 1 od 2