Prispevki filtrirani po datumu: Avgust 2018

Danes je moj dan, moj rojstni dan in z energijami optimističnega in veselega Strelca bomo jaz in vsi okoli mene dobre volje. Predvidevam zelo živahen in raznolik dan, sedaj dopoldne postorim še vse obveznosti in kasneje se predam veselju. Vesela družba pride v našo hišo nazdraviti in kaj dobrega pojesti.

Objavljeno v Dnevni vplivi

V SOBOTO bomo imeli prvi Lunin krajec, še v znamenju Škorpijona, pred nami so lahko lažje ovire in problemi, s katerimi se bomo soočali. Vendar bomo našli dovolj moči in energije, da se premaknemo naprej in si postavljamo prednostne naloge v naslednjem tednu.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Intenzivne škorpijonske energije bodo pozitivno delovale na nas, veliko zaupanja v sebe in v svoj prav nam bo vlival Jupiter. Močno čustveno doživljanje vseh stvari in ljudi nas lahko zmede ali pa je to vir ene ustvarjalnosti.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Predno se bo Luna premaknila ob 10:55 uri v  znamenje Škorpijona, bo imela še kvadrat z retrogradnim Marsom, pa lahko kakšno besedo prehitro spustimo iz grla, za izrečeno, pa nam bo kasneje žal.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Družaben, prijeten prosti dan se nam obeta, ko bomo čustveno stabilni, uravnoteženi in v harmoničnem delovanju.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Dnevi z Luno v Tehtnici so vedno v iskanju nekega ravnotežja, zlahka vključujemo v svoje delovanje strpnost, razumevanje in diplomatsko noto.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Rastoča Luna v marljivi Devici bo v nas odpirala težnjo po delu, po storilnosti,  naj bi videli jasno kaj je potrebno narediti.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Vpliv včerajšnjega Sončnega mrka bomo čutili lahko še do enega leta, aktivira nam nove zgodbe in prinaša priložnosti na področju življenja, kjer se nam nahaja mrk.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Smo na pragu zadnjega mrka v tem letu, to bo Sončev mrk na 18 stopinji znamenja Leva in bo ravno nasproti prvemu mrku, kateri se je aktiviral v začetku leta, v mesecu februarju, v Vodnarju, kar nam bo dalo nov vpogled, kako rastemo in se razvijamo, kot pa pred meseci.

Objavljeno v Blog

Petek je dan z Luno v znamenju Leva in dan pred mlajem ter Sončnim mrkom.

Objavljeno v Dnevni vplivi
ZačetekNazaj12NaprejKonec
stran 1 od 2