Prispevki filtrirani po datumu: Avgust 2017

Skok v mesec september bomo opravili resno in odgovorno, naši šolarji in dijaki so postavljeni že v novo vlogo. Vendar danes še ne bo tako resno, Merkur je že lepo stacionaren in v mislih se bomo vračali v preteklost.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Zadnji dan v mesecu avgustu, bo  retrograden Merkur ponovno vstopil na zadnjo stopinjo Leva, tako,  da bomo imeli čas premisliti, kaj je bilo proizvedeno in ustvarjeno v Levu.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Sreda bo dan, ko bomo želi rezultate. Ogromno podpore ognjenega znamenja Strelca bo dopolnil še dobro organiziran in vztrajen Saturn.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Astroloških šol in astrologov je vsako leto več in kar nekaj ponudbe je na naših tleh, zato je nabor le teh pester. Sama sem diplomantka in učenka šole Eme Kurent, dodatno sem se izobraževala še pri nekaterih astrologih, začela učiti na Astrološkem inštitutu, toda največ znanja in izkušenj sem si pridobila sama, skozi izdelavo astroloških kart drugim ljudem, s spoznavanjem njihovega delovanja, življenja, iskala srž problema ter jim odpirala nove vidike. In tako sem  s svojo vnemo, pridnostjo in vztrajnostjo ustanovila svojo  Šolo astrologije REGULUS, z željo po širjenju znanja in odpiranja potencialov ljudem, ki si tega želijo.

Objavljeno v Blog

Pred nami je vesel in optimističen dan, z Luno v Strelcu in prvim krajcem.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Rastoča Luna v intenzivnem Škorpijonu nas ne bo pustila ravnodušne. To je zelo močna, intenzivna energija, ki sili naprej in ustvarja močno in strastno paleto občutkov.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Intenziven dan bo SOBOTA, ko bo Luna v strastnem in čustveno zaprtem Škorpijonu.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Petek bo en srečen dan, ustvarili si bomo zadovoljstvo in harmonijo v odnosih.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Ko Luna vstopi v znamenje Tehtnice, se nam razvedri nebo, skrbi, obveznosti, pospravljanje je le še spomin.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Tako Luna kot Sonce bosta v natančni Devici, v nas pa povečana potreba biti storilen in uporaben.

Objavljeno v Dnevni vplivi
ZačetekNazaj123NaprejKonec
stran 1 od 3