Prispevki filtrirani po datumu: Junij 2017

Pa smo dočakali mesec JULIJ, to je običajno mesec, ko gremo na dopust, ali pa je želja po njemu zelo velika. To je mesec kreativnih dogodkov, ko so šolarji in dijaki že pošteno v počasnejšem ritmu in ko se jim »žura in zabava na polno«. Imeli bomo veliko koncertov, plesnih spektaklov, glasbenih festivalov, ne samo pri nas, temveč po širni Evropi. V svetu plesa in glasbe lahko uživamo v izvajalcih iz vseh koncev sveta. Če greste v prestolnico, v Ljubljano,  boste sigurno uživali na katerem koli od njih, ali pa že v petek, na »odprti kuhni« , saj cel Pogačarjev trg diši po njej.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Pa smo dočakali zadnji junijski dan in tudi vreme bo zopet poletno toplo. To se bo lepo skladalo z energijami Tehtnice, so lepe harmonične energije prijaznosti, ustrežljivosti, povezovanja, sklepanja kompromisov in ustvarjanja ravnovesja.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Aktiven dan je pred nami, predvsem bomo usmerjeni v delo in mnoge obveznosti. Energijo znamenja Device je dobro izkoristiti za pospravljanje, globinsko čiščenje, za vsa natančna dela, za popravila, za vse storitve in dela, ki jih drugače odklanjamo.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Ponoči je Luna vstopila v delovno Devico in dan bomo namenili  drobnim opravilom in nujnim obveznostim. Popravljanja, sestavljanja, skakanja sem ter tja bo veliko, pri tem bomo bolj natančni in skoncentrirani na bistvo.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Odličen dan za kreativno delo, zelo bomo ustvarjalni in željni druženja.

Objavljeno v Dnevni vplivi

 

Teden bomo začeli z rastočo Luno, to bo aktivna, sangvinična faza, zato bo ves teden primeren za uvajanje novosti. Vse ideje in plani, ki smo jih gojili zadnje dni, lahko sedaj z večjo močjo in hitrostjo dosežejo realizacijo.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Prihaja mlaj v znamenju Raka, ob 4:32 uri v SOBOTO se bosta združila Luna in Sonce in z njim obdobje povečane občutljivosti. Rastoča Luna po mlaju je vedno povezana z novimi zgodbami, prenovljenimi inserti, platmi našega življenja.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Smo tik prem mlajem, zato bo nivo energije manjši, v nas notranji nemir in čustvena nihanja.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Luna v zračnem znamenju Dvojčkov stimulira naše ideje in našo komunikativnost. Imeli bomo večjo potrebo po pogovorih, po sodelovanju z drugimi, po druženju in izmenjavi mnenj in stališč.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Danes bo prvi poletni dan, Sonce bo zjutraj ob 6:24 uri vstopilo v znamenje Raka in oznanjalo poletni solsticij, danes je dan najdaljši in noč najkrajša. Čeprav se ne bo videlo v naravi, bo vsak naslednji dan malce krajši.

Objavljeno v Dnevni vplivi
ZačetekNazaj123NaprejKonec
stran 1 od 3