Prispevki filtrirani po datumu: Maj 2017

No Luna je lepo v rastoči fazi in mi z njo pripravljeni na spremembe in vnašanja veliko energije v svoje življenje.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Pred nami je zadnji majski dan z ognjeno naravo, same močne energije dinamične Lune in njenih aspektov. Mars z Uranom bosta  dvigovala raven energije, nas delala energične in nepredvidljive, Venera bo poskrbela za dobro počutje in željo biti ljubljen -a, to je odlična energija za ljubezen, zmenke in družabnost. Saturn bo pomagal pri pravih odločitvah in trdnih novih korakih v naprej, Uran z Luno prinašal presenečenja in nenadna dogajanja, Mars z Luno pa bo vse to začinil z magnetizmom in prodorno energijo. Celodneven vpliv Merkurja in Plutona nas ne bo pustil ravnodušne, v vsem in vsakomur bomo iskali globino in skrivnosti. Ni kaj zelo konstruktiven dan je pred nami, intenziven, ustvarjalen ter močno živahen. Izkoristimo ga, ne se »šparati«.

Proti večeru ob 18:16 uri bo Luna prestopila v mirnejšo Devico in oznanjala, bolj delavne in pridne dneve. Brezskrbnost in veseljačenje bo zamenjala skrb za delo in telo.

Z vami in za vas,  dnevne vplive napisala astrologinja Irena Dolar

To so splošne energije dnevnega dogajanja, seveda ima vsak svojo rojstno karto in svoje aktivacije planetov, za osebna svetovanja sem vam na voljo na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Objavljeno v Dnevni vplivi

Prijeten dan bo danes, Luna v Levu spodbuja odkritost, samostojnost, odprtost, radoživost in optimizem.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Nov deloven teden bomo začeli z destruktivno energijo dveh planetov, ki si bosta zelo nasprotovala.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Dopoldanski čas v SOBOTO namenimo opravkom, ki morajo biti storjeni. Nakupi, obisk tržnice, dopoldanska kava s prijatelji, telefonski pogovori in dogovori za naslednji teden bodo odlična izbira.

Objavljeno v Dnevni vplivi

 Dan po mlaju bomo še iskali to aktivno energijo in se počasi prebujali v nov ritem življenja.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Bližamo se  mlaju v znamenju Dvojčkov, z novico o samomorilskem bombnem napadu v mestu Manchester na koncertu Ariane Grande, kjer je bila večina poslušalcev najstnikov s svojimi starši.

Objavljeno v Blog

Zelo se že približujemo mlaju v znamenju Dvojčkov, zato bo sreda z Luno v Biku ugodna za počitek, relaksacijo, umiritev telesa in notranjega počutja.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Dopoldne bo še veliko ene prodorne energije v nas, zlahka bomo vse naredili in postorili, Saturn bo podpiral vztrajnost in dobro organiziranost, Uran pa prinesel nenadne, pozitivne preobrate.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Kljub ognjenim energijam Lune v Ovnu, je le ta v zadnji padajoči fazi, vse do mlaja, ki bo v četrtek in zato bomo bolj umirjeni v sebi.

Objavljeno v Dnevni vplivi
ZačetekNazaj123NaprejKonec
stran 1 od 3