Prispevki filtrirani po datumu: Februar 2017
0, 28.02.2017 21:10

RETROGRADNA VENERA v 2017

Gledano iz zemlje, planeti običajno potujejo direktno, to astrološko zgleda tako, da se pomikajo naprej po zodiaku, vsake toliko časa, pa se planeti navidezno ustavijo, so kakšen dan ali dva stacionarni in potem se nekaj časa premikajo nazaj, temu rečemo retrogradno gibanje.

Objavljeno v Blog


Pa smo končno vstopili v koledarski mesec marec, ko bomo dohiteli pomlad, ko se bo z vstopom Sonca v prvo zodiakalno znamenje, v Ovna začelo novo astrološko leto in ko bo prvi Sončni mrk letos že delal korenite spremembe za nas.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Zgodaj zjutraj bo Luna vstopila v drznega in pogumnega Ovna, kjer nam bo servirala obilico strasti, samozavesti, poguma, samoinciativnosti, hitro bomo stopili v akcijo, se pogumno lotili fizičnega dela, se z veseljem ukvarjali s športom, imeli tisoč in eno novo poslovno idejo in končno začeli delati korenite spremembe.

Objavljeno v Dnevni vplivi


Upam, da ste se v nedeljo vsaj malo spočili, drugače bo ponedeljek bolj lenoben dan in energetsko manj produktiven.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Pred nami je drugi del zimskih počitnic, pustovanje, mlaj in Sončev mrk. Kar dinamičen vikend bo.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Končno olajšanje, petek bo super. Sproščeni, prijazni, veseli družbe, zabave, skupinskega dela.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Do vstopa Lune v sproščenega Vodnarja ob 18:17 uri, ne bomo tako svobodni, neodvisni, sproščeni, naklonjeni odnosom in občutkom, saj nas Kozorogova energija noče spustiti naprej.

Objavljeno v Dnevni vplivi

V nedeljo, 26. februarja 2017 bomo imeli mlaj in obročasti Sončev mrk , dogodil se bo ob 15:58 uri na 8 stopinji znamenja Ribe. Težko je govoriti o tem mrku povsem v pozitivnem smislu, ker je neprijetno in zapleteno povezan z aktivacijo kardinalnega Tkvadrata Urana, Marsa, Plutona in Jupitra, kar nam bo povzročalo nemirnost in »ščemenje« v trebuhu.

Objavljeno v Blog


Najboljši nasvet za sredo je, bodimo čim bolj aktivni in storilni in se predajmo delu in obveznostim. Resnično bodo neugodni astrološki vplivi za vsako sodelovanje, za tekmovanje, za čustveno dojemanje, za sočutje in nežnost.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Zjutraj bo Luna prestopila v odgovorno, resno in učinkovito znamenje, v Kozoroga, se kasneje lepo povezala s Soncem, Merkur pa z Uranom in Jupitrom.

Objavljeno v Dnevni vplivi
ZačetekNazaj123NaprejKonec
stran 1 od 3