Prispevki filtrirani po datumu: Januar 2017

Obrnili smo nov list na koledarju in z dinamično energijo Lune v Ovnu vstopili v nov mesec februar. Končno se lahko prepustimo akciji in uporabimo intenzivno energijo, ki jo že čutimo v sebi.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Danes bo tudi dan v znamenju počasnih, nežnih in razneženih Ribicah, zaradi popoldanske lepe povezave Lune in Venere bo marsikdo nežen, romantičen, zaljubljen, privlačen in senzibilen.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Pred nami je nov teden dni, nov mesec in nova Lunina faza, nov ciklus. V soboto ponoči smo imeli mlaj in v nas že rastejo močne energije prodornosti, zanosa in želje po akciji, po spremembah.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Kakšne bodo energije za naslednji teden dni, Luna, ki v vsakodnevnem dogajanju največ pomeni je v padajoči fazi, počasi se bo do konca tedna sestavila zopet v mlaj in v nas bo velika potreba po opuščanju zadev in sproščanju.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Luna bo v intenzivnem in včasih zateženem ter ljubosumnem Škorpijonu, vendar aspekti prijazni in tako bo potekal tudi naš dan. Luna z Merkurjem in Neptunom, Venera s Plutonom, vse to okrepi ljubezenska čustva, nas dela romantične, zapeljive in dovzetne za ljubezen, ljubimkanje in sex.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Harmonijo in usklajenost, ki jo v osnovi ponuja znamenje Tehtnice, bo težje doseči, zjutraj bomo polni optimizma in iskali zadovoljstvo v odnosih, tudi čustveno bomo bolj stabilni in resni. Če nas ne bo Saturnov kvadrat z Marsom preveč spravljal iz ravnotežja, silil v kreganja in v agresivnost, bomo zmagali.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Luna v znamenju Tehtnice se izraža kot potreba po ljubezni, sodelovanju, prijateljevanju, želeli si bomo razumevanja, harmonije, skladnosti, miru in razumevanja.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Torek bo tudi umirjen in prijazen dan, zjutraj bomo še zelo marljivi in pridni, hiteli bomo z vsakodnevnimi opravili, v odnose bomo vnašali umirjenost in skladnost.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Luna bo v ponedeljek v delovni in pridni Devici, v padajoči fazi, imela bo povezavo s Plutonom, Marsom in Saturnom. Izredna storilnost in delovna naravnanost nas bo spodbujala k lepimi rezultati.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Prijeten in vesel vikend je pred nami in glede na zapadel sneg bo veselja na prostem veliko. Izkoristimo dan za smučanje, sankanje, kepanje, delanje snežakov in podobno. Astrološki vplivi bodo prijetni, zaradi njih pa mi veseli, prijazni drug do drugega in vedri.

Objavljeno v Dnevni vplivi
ZačetekNazaj123NaprejKonec
stran 1 od 3