Prispevki filtrirani po datumu: September 2016


Mesec september smo pustili za seboj in zakorakali bomo v oktober, mesec barvitega listja na drevesih, kostanja, gob, jutranje meglice in popoldanskega sramežljivega sonca. Ponoči na SOBOTO ob 2:12 uri bo mlaj na 8 st Tehtnice. Temu mlaju astronomi rečejo tudi ČRNA LUNA, saj je redek pojav, kajti v enem mesecu bomo imeli dva mlaja.

Objavljeno v Dnevni vplivi


Kadar je znamenje Tehtnice na nebu, se dotikamo svojih odnosov, želja po sodelovanju bo večja. Naši odzivi bodo prijateljsko naravnani, iskali bomo ravnovesje v odnosih. Vleklo nas bo v družbo, med ljudi, v lokale, na prireditve.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Tudi četrtkov dan bo obarvan delovno, z natančnostjo in prizadevnostjo lahko dosežemo velike rezultate, tudi danes nas bo vabilo drobno, konkretno delo, kjer so v ospredju ročne spretnosti. Prav tako bomo uspešni v vseh intelektualnih zadevah, saj se Luna lepo poveže z Merkurjem, planetom govora, pisanja, komunikacije, transporta ipd..

Objavljeno v Dnevni vplivi

Luna bo potovala po pridni Devici, tudi mi bomo pridni in zelo storilni, to bo dan, ko bomo pospravili stanovanje, hišo ali urejali vrt. Čutili bomo potrebo po organiziranju stvari, po reševanju problemov in po drobnem, opravilu, kjer je potrebna natančnost.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Mars se bo preselil v Kozoroga, tukaj je njegova višina ali eksaltacija, to je težko razumeti, saj vemo, da je Kozorog, počasno, stabilno, premišljeno in praktično znamenje, Marsa pa je sama drznost in hitrost, ognjevitost in navdušenje. Vendar lahko rečemo, da je Mars v Kozorogu močan. V tem času do 9. novembra, ko bomo imeli Marsa v Kozorogu, bomo zelo ambiciozni in željni doseči realne cilje. Na vso moč se bomo trudili uspeti in dobro prenašali fizične pritiske. Odličen Mars za ljudi, ki radi tečejo, ali plavajo ter hodijo v hribe, saj bomo zaradi njega bolj vzdržljivi. Tudi kariera nam bo pomembna in bomo izredno usmerjeni v delo in bili odkrito ambiciozni.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Pred nami je teden padajoče Lune,ki se bo v soboto srečala s Soncem, torej bomo imeli mlaj, v ponedeljek se Pluton, ta planet preobrazbe in neodložljive spremembe ustavi in se pripravlja na retrogradno smer. V ponedeljek se tudi Sonce sreča z Jupitrom in še Luna v petek. Torej bo pred nami zelo prijeten teden dni, brez večjih pretresov in težkih zgodb.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Za vikend, se bomo z veseljem in zadovoljstvom ukvarjali s svojo družino, povabili sorodnike na obisk, kosilo ali popoldanski »štrudelj«. Luna se v SOBOTO v domačem Raku odlično počuti in spontano izraža svojo pripadnost.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Luna bo v jutranjih urah še v znamenju Dvojčkov, tvorila bo tudi lepo povezavo z Venero, kar prinaša odlične trenutke za druženja, srečanja prijateljev, za zabavo, tudi nakupe lepih stvari. Ob 10:33 uri bo Luna vstopila v znamenje Raka in naše potrebe bomo usklajevali z občutenjem, z vnašanjem emocij.

Objavljeno v Dnevni vplivi


Današnji dan bo za nekatere že sprostil nemirnost zadnjih treh tednov, Merkur bo šel zjutraj v direktno smer, malo kasneje pa še v kvadrat z Luno, to bo kar raztresen in radoživ čas. V parih dneh bo Merkur pridobil na svoji hitrosti in s svežimi energijami bomo stopili v jesenski čas.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Danes bo Luna hitela čez znamenje Dvojčka, že zjutraj ob 7:53 uri bo vstopila v to komunikativno znamenje. Dan bo zelo pozitivno naravnan z prijetnimi, lahkotnimi energijami namenjenimi druženju, intelektualnemu delu, planiranju prihodnjih dni. Ker je njen dispozitor Merkur na postaji, tik pred obratom, znamo zadeve iz preteklosti še podoživeti, podelati, dodelati, popravljati in na osebnem nivoju, se bomo obračali vase. Veliko enega razmišljanja, tuhtanja, kot, da energija počaka. Nasprotovanje Luni, Saturn- Neptunov kvadrat, nakazuje vzpone in padce v naših pričakovanjih. Vendar bomo imeli tudi en prekrasen aspekt Lune in Jupitra, ki nam bo odpiral nove poti in prave smeri. Ampak saj veste, vse naj bo še bolj v glavi in v planih, za realizacijo počakajmo še par dni, da bo Merkur, ta intelektualni sel v pravi formi.


Dnevni vplivi delujejo na SPLOŠNI ravni energije dneva, vsak posameznik pa v sebi nosi svoje energije USKLAJENE z astrološkimi vplivi, zato si lahko naročite svojo OSEBNO astrološko svetovanje. Kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .


Z VAMI in za VAS astrologinja IRENA DOLAR

Objavljeno v Dnevni vplivi
ZačetekNazaj123NaprejKonec
stran 1 od 3