Prispevki filtrirani po datumu: Avgust 2016


Pa smo ga dočakali, mesec september, ali slovensko izvirno KIMAVEC, to je čas, ko jabolka na drevesu »kimajo«.....ime kimavec je dobil po sadju, ki je v tem mesecu ZRELO in »kima« na vejah sadnega drevja. Imamo prvi ŠOLSKI dan, ko se vsa cestišča, pločniki in šolska dvorišča napolnijo s šolarji in DIJAKI.

Objavljeno v Dnevni vplivi


Na zadnji avgustovski dan, lahko že zjutraj začutimo nekakšno vznemirjenje zaradi NEPREDVIDENIH dogodkov, saj bo vmešan planet Uran, ki opozarja na prekinitve ali SPREMEMBE načrtov.

Objavljeno v Dnevni vplivi
1, 30.08.2016 14:41

SONČEV MRK NA 9 ST DEVICE

Za nami so že POČITNICE in počasi se približuje prvi šolski dan in mi smo »zajadrali« v sezono mrkov. Začeli smo s polsenčnim Luninim mrkom v avgustu, nadaljujemo z mlajem in Sončnim MRKOM v znamenju Device dne 1. septembra, vse skupaj je začinjeno z retrogradnim Merkurjem in z Tkvadratom Neptuna-Marsa in Saturna v kombinaciji. To bo kar počasen začetek ŠOLSKEGA leta in nič ne bo šlo gladko, se bodo kazale kakšne pomanjkljivosti.

Objavljeno v Blog

Smo z Luno v dramatičnem Levu, ampak tik pred mlajem, Lev si želi IZSTOPATI in hoditi od prireditve do prireditve, si želi zabavo in zganjati pompoznost, prihajajoči MLAJ nas opominja, da se umirimo in pogledamo vase. Ko se notranje umirimo in poiščemo čisto svojo SREČO, saj v sebi nosimo manj energije, zato je dobro, da veliko počivamo in počakamo na prodornost rastoče Lune.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Vstopamo v zanimiv in poseben teden dni, z padajočo Luno tik pred mlajem in Sončnim MRKOM v znamenju Device, do takrat čim več zadev zaključimo in se odprimo NOVIM priložnostim. Obenem te dni Merkur MENJA svojo smer v retrogradno gibanje in seveda bo prinesel svoje. Nekaterim zavore in ZAMIKE in posledično težave, nekaterim pa možnosti ZAKLJUČEVANJA.

Objavljeno v Dnevni vplivi

PONEDELJEK 22. avgusta z Luno v ognjenem Ovnu se bo začel živahno, polni bomo NAVDUŠENJA, optimizma in fizične energije. Merkur bo dosegel Jupitra, odličen dan za učenje, za NAČRTOVANJE, za nakupe, za planiranje POTOVANJ, stikov z tujino. Danes je odličen čas za NOVITETE, vse si zadajte še pred Merkurjevim obratom, ki bo proti koncu meseca. Popoldne bo tudi Sonce stopili v novo znamenje, v zemeljsko DEVICO in vse nas bo malce PRIZEMLILO. Pozno večer ob 23:19 uri vstopi Luna še v pragmatičnega BIKA in se malce kasneje še lepo poveže s Soncem. Vse prijetne energije naznanjajo našo TRDNO voljo in »pridne ročice«, ki nas bodo spremljale naslednje dni. Odličen čas za DELO in domača opravila.

Objavljeno v Dnevni vplivi


SOBOTA 13. avgusta bo z Luno v Strelcu in v lepi povezavi s Soncem v Levu polna navdušenja, volje do življenja in potrebe po potovanju. Odličen čas bo za dopust, ko bo večina brala MOJE astrološke vplive, bom jaz že na POTI. Obe svetili v ognjenem elementu ponujata MOČ, pogum in AKCIJO, pri tem pomaga še ognjeni Mars, ki nas usmerja v PRIHODNOST, je zelo drzen, sposoben velikih naporov. Svoje bo dodal še Saturn, ta strogi učitelj in planet POTRPEŽLJIVOSTI, kateri se bo ustavil in se končno pripravil na svojo direktno pot. Marsikatere ZAVORE in zamiki se bodo v prihodnosti sprostili.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Veliko veselja, navdušenosti in želje po ekspanziji opravljenih nalog in ciljev v petkovem dnevu, bo rahlo ohladila Saturnova zadržanost in Neptunova ne sigurnost. Rahla RAZOČARANOST zaradi vplivov Strelca, ki močno obljublja, pa nam Saturn tega ne bo mogel dati, bo v nas naselila nemir in NEZADOVOLJSTVO.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Nočna povezava Merkurja in Plutona bo v nas odpirala potrebo po RAZISKOVANJU in z veseljem se bomo lotili novih ZNANJ. Počutili se bomo pomirjeno in s svojo mirnostjo bomo BLAGODEJNO vplivali na okolico. Vpliv Jupitra nam bo pomagal pozabiti na SKRBI in težave.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Jutranji trigon Lune in Neptuna spodbuja ustvarjalnost in INTUITIVEN vpogled. Intenzivna Luna v Škorpijonu se bo čez dan povezala z Merkurjem in izostrila našo KOMUNIKACIJO, izostrijo se tudi naši instinkti in čuti, vleklo nas bo k RAZISKOVALNIM temam. Pluton bo dodal še svoje, moč MISLI in bolj glasne besede.

Objavljeno v Dnevni vplivi
ZačetekNazaj12NaprejKonec
stran 1 od 2