Prispevki filtrirani po datumu: Julij 2016


Pa so pred nami zadnji dnevi poletnega julija, ki nam bo ostal v SPOMINU zaradi močne vročine in dni z močnimi padavinami. Vse ekstremno in nihajoče, tudi poletja niso več tisto, kar imamo v spominu, prijetno topla s sprejemljivimi temperaturami. Ob zadnjih dnevih JULIJA se zavemo, da je polovico poletja že za nami in nekako se prikrade v nas NOSTALGIJA.

Objavljeno v Dnevni vplivi


Z Luno v znamenju Dvojčkov je v bistvu prijeten in SPROŠČEN čas, če nam ne bi nagajal Merkur in Mars v neprijetni povezavi na zadnjih stopinjah in z Uranom, ki se odpravlja na retrogradno pot in povzroča napetosti. V bistvu bo petek energijsko neprijeten in DINAMIČEN dan, ko bomo pazljivi v izrečenih besedah in blažili negativne misli.

Objavljeno v Dnevni vplivi
1, 28.07.2016 20:14

POGUMEN KOT LEV

Levi (Lion) praznujemo svoj rojstni dan od 22. julija do 22. avgusta, znamenje LEVA je peto astrološko znamenje, sredinsko poletno znamenje, ko narava »buhti« v svoji plodnosti in cvetenju ob visokih temperaturah. Element ogenj Levu daje POGUM, samozavest, predanost, avtoritativnost, iskrenost, radodarnost in močno samostojnost, IMPULZIVNOST ognjevite osebnosti, fiksni modus ponuja vztrajnost, brezkompromisnost, uživanje v POZORNOSTI, moč, odločnost in zvestobo. Česar se Levi lotijo, to speljejo do konca, kajti iščejo si svoj življenjski SMISEL. Lev pripada ognjenemu trojčku, Sonce kot glavno svetilo je njegov vladar. Njegov SIMBOL je levja griva, ki žari v barvah Sonca.

Objavljeno v Blog

Uran je vsako leto nekaj mesecev retrograden, je višja oktava Merkurja in zajema višje ravni KOMUNIKACIJE. Vedno govori o inovacijah, izumih, novih idejah in novih pristopih, o svobodi ipd. in seveda o ASTROLOGIJI. Vsakokrat ko Uran stacionira v Vodnarju, se energije okrepijo in priča smo neverjetnim prebojem znanosti. Z njim v Vodnarju je prišlo do neverjetnih odkritij v TEHNOLOGIJI, na področju interneta, računalnikov in medicine, saj je planet Uran moderni vladar znamenja Vodnarja in prinaša pozitivne stvari.

Objavljeno v Blog

Lenoben in UMIRJEN čas Lune v Biku izkoristimo za počitek, uživanje v dobri hrani, pri zabavi in relaksaciji. Tudi delaven tempo bo bolj počasen, za vse nas, ki še nismo na dopustu. Čustveno bomo pomirjeni, vse do popoldanskega aspekta Lune in Marsa, ki bo v nas sprožal stare ZAMERE in »kuhanje« slabe volje.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Luna v znamenju Bika spodbuja potrpežljivost in PREDVIDLJIVOST, tudi nočni kvadrat Lune in Sonca ponazarja SPUST zavesti, saj je zmanjšana »svetloba« padajoče Lune in vztrajnost v nas lahko prinaša napetosti. Rajši se umirimo in prepustimo aktivnim energijam, da se pripravijo na naslednji teden, ko se nekaj NOVEGA še enkrat RODI.

Objavljeno v Dnevni vplivi


Tem o pogovoru ali pisanju o »zvezdah« ne bo zmanjkalo, tokratno branje ne namenjam svetovanju ali razlagi vplivov, temveč znanju astrologije kot možnosti dela, poklica, zaslužka in načina življenja. Jaz kot sama sem pokazatelj, da je nek hobi ali zanimanje, torej učenje astrologije, v določenem segmentu življenja postalo moje delo in vir preživetja in seveda kmalu mi je bilo jasno, da je to moje poslanstvo, moj namen v zrelih letih. Z močjo strasti in predanosti in z velikim veseljem ter srečo, se prepuščam mikavni in skrivnostni vedi, ki privlači množico ljudi. Tudi za vas ni nikoli prepozno.

Objavljeno v Blog

V mesecu septembru 2016 bomo nadaljevali izobraževanje v Šoli znanja astrologije REGULUS z tečajem PROGNOSTIKE. Tečaj Prognostike vsebuje 15 srečanj po 4 šolske ure, skupaj 60 ur. Cena ene šolske ure je nespremenjena, torej 6 eur.

Objavljeno v Blog

Luna iz Ovna bo potovala čez Urana in nič ne bo tako, kot smo PREDVIDEVALI. Pričakujte nepričakovano....ujamejo nas lahko nenadni PREOBRATI in velika presenečenja. Za nekatere bo malce STRESNO, tisti, ki imate radi vse splanirano in rutinirano in ne marate SPREMEMB, nekaterim pa se lahko UTRNEJO nove, nore ideje in velike INSPIRACIJE.

Objavljeno v Dnevni vplivi


Teden bomo začeli z aktivno in živahno energijo znamenje OVNA, polni poguma, želje in ZANOSNE energije. Veliko se nam bo dogajalo tako pri DELU, kot v privatnem življenju. Vsi tisti, ki ste že globoko v brezčasnih dnevih DOPUSTA, boste danes občutili potrebo po AKTIVNOSTI, ali bo to odbojka na plaži, vožnja z motorjem, kakšno potepanje, kolesarjenje ali osvežilno kopanje v morju.

Objavljeno v Dnevni vplivi
ZačetekNazaj1234NaprejKonec
stran 1 od 4