Prispevki filtrirani po datumu: December 2016

Hvala bogu, da je za Silvestrovo Luna v Vodnarju in ne več v Kozorogu, imeli se bomo odlično, povezovalno in družabno. Pred nami je nepozaben dan, večer in nemirna noč. Lepo praznujmo in si privoščimo vse brez zavor. Ja, ampak ne pri alkoholu ali pirotehničnih sredstvih, Mars z Neptunom nas zlahka odnese nekam, kar kasneje obžalujemo. Pazimo, da s pokanjem ne povzročimo trpljenja našim štirinožnim prijateljem, saj ena minuta zabave pri pokanju petard ali raket pomeni trpljenje živali za celo življenje. Naj bo rek PETARDE so za RETARDE vodilo tega Silvestra.


Veselo praznovanje v zanimivi družbi, na koncertu ali v mestu in SREČNO V NOVEM LETU 2017 vam želim astrologinja IRENA DOLAR

Objavljeno v Dnevni vplivi
1, 30.12.2016 11:01

Konec leta 2016

KONEC leta je tu. In kakšno leto je bilo? Bilo je veliko smrti, velik obseg tragedij, veliko naravnih katastrof, val beguncev, bilo je zahtevno leto, veliko sprememb in prilagajanj nanj. Vendar se vse to sedaj upočasnjuje, narava sledi ciklusu pospeševanja in zaviranja. In vsa nova potovanja bodo prinesla končnice.

Objavljeno v Blog

Petek bo z nami že energija mlade Lune, zato bo na nas delovalo ugodno z načrtovanjem naših ambicij in poslovnih poti v naslednjem letu, to barva znamenje Kozoroga, vendar nas obenem retrogradni Merkur opozarja, da naj le vse temeljito premislimo, kaj nas je oviralo in preprečevalo, da nismo dosegli toliko, kot smo si želeli.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Luna se približuje Soncu, še malo pa bo mlaj, četrtek bo dan ponotranjene energije, sproščanja, sprostitve zadev iz preteklosti in dan priprave prostora za nove zadeve.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Dopoldanski čas se bo vlekel kot »postana juha«, več dogajanja bo popoldne, ko se bo Luna prestavila v znamenje Kozoroga in se približevala retrogradnemu Merkurju in Soncu.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Še en pomemben umetnik, glasbenik GEORGE MICHAEL je zaključil življenje v tem letu 2016. Po David Bowiju, glasbeniku (69 let), prav tako Alan Rickman (69 let ), igralec, oba sta odšla v januarju, Prince (57 let ) v aprilu, Leonard Cohen (82 let ) v novembru, in zdaj za Božič še George Michael, imel je samo 53 let. Obstajajo tudi drugi, kot so Gene Wilder, ameriški komični igralec in še drugi....)

Objavljeno v Blog

Zopet je deloven dan po nekajdnevnih praznikih, ki bo konstruktivno deloval na nas, optimistična Luna nas bo razveseljevala z lepimi aspekti, zlahka bomo dosegli pomembne dogovore in si načrtovali posebne dogodke.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Zadnji teden starega leta bomo začeli s prazničnim ponedeljkom, ko astrološke energije ne bodo tako prijetne. Priporočam dolgo spanje, počitek, obisk savne, da se telo očisti preveč hrane in pijače.

Objavljeno v Dnevni vplivi


Večina nas želi preživeti Božičen dan nekje ob kaminu, ob ognju in ob »božični pravljici«, ob darilih, združeni z nam ljubimi ljudmi. Vendar vedno ni tako, ne bodite presenečeni, če bo Božični dan zapolnil presenečenja, čustveno obarval in emocionalno razburkal dogajanja.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Smo tik pred Božičem, sobotni dan bo s Škorpijonsko energijo intuitiven, želeli si bomo spremembe in močno občutenje ljudi, s katerimi smo povezani intimno.

Objavljeno v Dnevni vplivi
ZačetekNazaj123NaprejKonec
stran 1 od 3