Prispevki filtrirani po datumu: November 2016


Nočni aspekt Sonca in Neptuna nam bo v dopoldanske času lahko še jemal motivacijo, še predno bo Luna vstopila v novo znamenje v Kozoroga ob 9:53 uri, se bo srečala z Merkurjem.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Pred nami je konstruktiven in prodoren dan, jutranja Marsova pomoč nam bo dala zagona in moči za nove začrtane cilje in poti. Luna z Jupitrom bo dodala optimizem, širjavo in zaupanje v svoje sposobnosti.

Objavljeno v Dnevni vplivi

V torek se še prepustimo energijam mlaja v Strelcu, ostajajmo umirjeni in uporabljajmo rutinirane zadeve. Telo se mora sprostiti vseh pritiskov, da lahko z mlado Luno načrtuje in utira nove poti.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Danes ob 13:18 uri bo mlaj na 7 stopinji Strelca v kvadratu z Neptunom in Luninimi vozli. MLAJ v Strelcu prinaša optimizem, idealizem in iskanje resnice, zato je od torka dalje čas naklonjen novim začetkom in premikom projektov z mrtve točke.

Objavljeno v Blog

Od adventne nedelje, ko nas je večina postavljala adventni venček na mizo in prižigala prvo svečko, bomo stopili v bolj zaspan in umirjen ponedeljek. Smo tik pred mlajem in energije v nas umirjene, telo si želi počitka, saj moči in zanosa ni več.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Bliža se mlaj v ognjenem znamenju Strelca, to bo šele v torek, sedaj se močno čuti umirjajoča energija padajoče Lune, ki jo morda tudi strastna narava znamenja Škorpijona ne more močno zdramiti.

Objavljeno v Dnevni vplivi


Težja noč bo za nami, marsikdo bo nemirno spal in imel težke sanje, vendar bomo že zjutraj dvigovali razpoloženje in postajali bolj optimistični in prijazni ter dobre volje.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Mnogo bolj prijetne energije bodo v četrtek , z Luno v Tehtnici si želimo sodelovanja, prijateljskih in harmoničnih odnosov, z lahkoto si vzamemo čas zase in za svoje potrebe, z veseljem se »pocrkljamo« in počnemo vse, kar si želimo.

Objavljeno v Dnevni vplivi


Luna v Devici ohranja pridnost, delavnost in usmerjenost v detajle, če smo še kaj izpustila zadnja dneva bo danes sigurno postorjeno. Seveda bomo izredno pridni, učinkoviti, ustrežljivi, natančni ali celo dlakocepski.

Objavljeno v Dnevni vplivi


Energije pridne Device uporabimo za vsa drobna in natančna dela, vse posortirajmo, organizirajmo, pospravimo in naredimo prostor za kaj novega.

Objavljeno v Dnevni vplivi
ZačetekNazaj123NaprejKonec
stran 1 od 3