Prispevki filtrirani po datumu: Januar 2018

Do večera, do 20 ure bo Luna še potovala po čustvenem Raku in v nas bodo še vedno močni emocionalni občutki.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Polna Luna je vedno pomemben trenutek v mesecu, ko se nekaj konča, zaključuje in dobi nek smisel, nek rezultat, vse tisto, kar se je začelo s prejšnjim mlajem.

Objavljeno v Blog

Naša Lunca se debeli in narašča do svoje polnosti, ki jo bo dosegla v sredo v obliki mrka v znamenju Leva.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Pred nami je čas rastoče Lune, ko je mnogo več intuzijazma, volje, zanosa in akcije v nas, ko se premaknemo naprej in nič več ne čakamo, takoj ukrepamo in rezultati so zato kmalu vidni.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Dopoldanski petkov čas bo malce stresen, še posebno opoldne, ko se bo Mars kregal z Luno, v odnosih in v odzivih bo prihajalo do stresa in nestrpnosti.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Luna v znamenju Vodnarja nam odpira obzorja, nas povezuje s prijatelji in nas potegne v družabna srečanja. Dnevni vpliv Lune je prijeten, nam naklonjen, ohranjamo neodvisnost, vendar se radi povezujemo s prijatelji, s katerimi si imamo kaj pametnega za povedati.

Objavljeno v Dnevni vplivi

To bo prvi MLAJ in mlada Luna v znamenju Kozoroga v letošnjem letu, skupaj s šestimi planeti v zemeljskem Kozorogu in še posebno Saturn, vladar tega znamenja v svojem domu, prvič po 29 letih.

Objavljeno v Blog

Dan pred mlajem in še resne, turobne, hladne energije Lune v znamenju Kozoroga nas bodo ponesle v tišino, v odmik in v rutinirano dnevno dogajanje.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Smo v zadnji Lunini fazi, tik pred mlajem, Luna bo Sonce dosegla v sredo ponoči, zato bo dobro, če se ne naprezamo preveč in si privoščimo več počitka.

Objavljeno v Dnevni vplivi

Strelčeva energija je lahko zelo svobodoljubna, dobrovoljna, pozitivna in optimistična, po drugi strani, če pa jo  planeti slabše aktivirajo, pa tudi nemirna, razpršena, površna, zmedena in pozabljiva.

Objavljeno v Dnevni vplivi
ZačetekNazaj12NaprejKonec
stran 1 od 2

Zadnje novice