0, 06.11.2018 09:18

MLAJ 7. novembra 2018 na 15 stopinji znamenja ŠKORPIJONA

V mesec november smo vstopili z močno planetarno dejavnostjo in spremembo energije, tudi naša čustva plujejo na nepoznani barki, danes v sredo ob 17:01 uri bomo imeli mlaj na 15 stopinji Škorpijona.

Mlaj se oblikuje v času, ko bomo morali pogledati svoje življenje iz več vidikov, poiskali bomo novo pot, saj se že zavedamo svojih različnih potreb in možnosti, ki izhajajo iz naše notranjosti in zahtevajo premike. Lunini vozli spreminjajo znamenja, Uran vstopa ponovno v Ovna, Jupiter vstopa v Strelca, Venera je retrogradna, pripravljamo se, da izstopimo iz teme in iz globine naše psihe, iz odkrivanja globin naših strahov, nevidnih in neznanih tesnobnih občutkov ter vstopamo v bolj jasno, svetlo in pozitivno prihodnost. Venera nas še vedno uči odnosov, da je potrebno nekatera vprašanja postaviti, se soočiti z odgovori, sprejeti izkušnje in postati modrejši, močnejši. Predvsem pa gre za vrednotenje in spoznanja svoje cene.

Znamenje Škorpijona, kjer se bo dovršil ta mlaj je znamenje moči, energičnosti, odločnosti in strasti. Kanalizirajmo to energijo pozitivno in se naučimo, da je naša resnična moč tam, kjer se  znamo sami postaviti zase in soočiti  z težavami, jih premagati in izstopiti iz njih močnejši in ponosnejši. Vozli vstopijo v znamenje Kozoroga in Raka, kar ponovno odpira vprašanje moči, politike, institucije, sposobnosti ukrepanja, odgovornosti in zrelosti, nasproti želji po bližini, sprejetosti, sodelovanju, sposobnosti skrbeti zase in za svoje potrebe ter seveda za družino. Naloga za nas je prevzem odgovornosti za vsa naša dejanja. Mlaj je v povezavi z Neptunom, kar odpira tudi sočutje in pripomore k boljši povezavi med ljudmi in s Plutonom, kar bo pomagalo pri spremembi in revitalizaciji odnosov, moči, ciljev, pri sodelovanju z drugimi in  postavlja vrednote v ospredje.

Sprememba navad, vrednot in občutka varnosti. 

Ni kaj, smo v sredini energijsko močnih dni, marsikdo to občuti zelo težko in nemirno, vem, da je včasih neprijetno, vendar se moramo naučiti tudi soočiti s seboj in s svojimi strahovi, 

z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Zadnje novice