0, 08.10.2018 15:00

MLAJ 9. oktobra 2018 na 15 stopinji znamenja TEHTNICE

Zgodaj zjutraj v torek ob 5:46  uri se bo dogodil MLAJ ali srečanje  Lune s Soncem v znamenju Tehtnice na 15 stopinji.  Znamenje Tehtnice simbolizira odnose in povezovanje z ljudmi.

Gre za vzpostavitev ravnovesja ali temelja v odnosih, lahko, da so temelji  majavi  ali dinamični, zato obnovimo ravnovesje v odnosih s tem, da postajamo bolj pozorni in se osredotočimo na dajanje in ne samo na sprejemanje. Tehtnica je  simbol dajanja in sprejemanja, enakosti in ravnotežja. Ko sta dve osebi (v ljubezni, prijateljstvu ali v poslovnem odnosu) v sinhronizaciji s tokom dajanja in sprejemanja, odnos uspava in cveti. Ko se naseli v odnos neenakost, razočaranje, nepozornost,  mora nekdo  izmed nas nekaj storiti glede tega. Največ bomo naredili s pozornostjo in videnjem potreb partnerja. Potrudimo se za ravnotežje, ne čakajmo, da se bo zgodilo nekaj kar samo od sebe. Vladarica mlaja, Venera je retrogradna in v sebi bo nosila nepredelana čustva in ljubezenske bolečine, počasi bo prihajala v spor z Marsom, kar bo še potenciralo jezo in strast skozi odnose. Tehtnica si želi uskladiti energijo znotraj sebe, yin in yang energija se mora uravnotežiti.

Tako kot že nekaj dni, se moramo obvezno danes temeljito spočiti in umiriti. Rastoča Luna bo že v naslednjih dnevih poskrbela za višek energije v nas, uredila nam bo naslednje tedne delovanja, privabljala in odklanjala življenjske izkušnje okoli nas. Današnji kvadrat Plutona z mlajem bo deloval regenerativno, preizkušal nas bo v celoti, zahteval bo bilanco delovanja, kaj spremenil in odstranil. Potem se bomo zopet vrnili v center delovanja, saj je Tehtnica pojem pravičnosti, korektnosti in poštenosti. Da se bomo močno zavedali vsega okoli nas, nam bo pomagal Merkur, ki bo v noči na sredo prestopil v intenzivnega Škorpijona.

Izkoristimo dober čas mlaja v znamenju Tehtnice in se osredotočimo v dobre, zdrave odnose. Naredimo nekaj za druge ljudi, naredimo nekaj, da postavimo ljubezen na zdrave temelje. Usmerimo pozornost v to kaj nam manjka v partnerstvu in nekaj premaknimo, spremenimo najprej pri sebi. Več bo koristi od tega, kot pa, da se samo pritožujemo, kaj nam manjka in kaj partner za nas ni storil. Ne bodimo nesrečni, zbudimo se.

Jaz uživam, ko vidim svoja prizadevanja za ponovno vzpostavitev dobrih odnosov na sploh in integritete v partnerstvu, kar mi življenje vrača nazaj s srečo, harmonijo in z razumevanjem z zadovoljivo potenco,

z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

 

Zadnje novice