0, 13.04.2018 18:52

MLAJ dne 16. aprila na 26 stopinji drznega OVNA

Ta vikend bodo zaznamovale močne energije MLAJA, Luna in Sonce se bosta srečala na 26 stopinji znamenja Ovna, kjer bosta objela Urana, ki se mu že zelo mudi v novo znamenje, v Bika.

Mlaj v Ovnu je močan impulz rasti, ko v nas sproži center napredka, možnosti gradnje, da posadimo seme, da rastemo in se razvijamo naprej. Pri znamenju Ovna se nič ne čaka, ne obotavlja, njemu se mudi, da se dokaže, da nekaj spremeni, zlahka zagleda novo pot in sprosti vse ovire.  Retrograden Merkur je zadnje tri tedne preprečeval naravo in nas, da se razvijamo v materialni in produktivni smeri.

Vse skupaj sovpada z vstopom Kirona v znamenje energičnega Ovna in upam, da smo se kaj naučili o žrtvovanju in predajanju, in kaj smo naredili popolnoma narobe, ko je potoval po občutljivih Ribah. Sedaj nam ponuja izkustva in naloge in priložnosti, da aktivno ukrepamo s čim manj žrtev in prizadetosti. Končno si bomo »lizali« rane.

Spoštujmo ta prihajajoči razvoj, vsak naj si poišče v svoji rojstni karti področje mlaja, ali pa zase vprašajte svojega astrologa, kje imate 26 stopinjo Ovna in na katerem področju se lahko pogumno zaženete aktivni in pionirski zgodbi v objem.

Naša največja sreča je upanje in zdrav optimizem,  ohranjajmo zdrav balans ljubezni ter dostojanstva in si zasidrajmo svoje mesto pod Soncem. Ni več opravičila za ležernost in lenobo...)

Z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Osebno razlago prihajajočega mlaja in rojstne karte si lahko naročite proti plačilu na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Zadnje novice