0, 08.11.2017 15:20

MLAJ 18. novembra 2017 na 26 stopinji regenerativnega ŠKORPIJONA

Mlaj je Lunacija, ki se zgodi dvakrat na mesec in ponazarja začetek Lunarnega meseca. Začne se, ko se Luna in Sonce srečata na isti stopinji in minuti. Mlaj, oziroma rastoča, mlada Luna je obdobje začetkov, obnove vitalne energije, neke iniciacije, spodbude in čas vznemirjenja.

 

V soboto 18. novembra bomo imeli mlaj v znamenju Škorpijona. Intenzivno, fiksno znamenje odpira moč karme. Z njeno pomočjo verjamemo, da je življenje pravično in pošteno, vendar je potrebno vse to v celoti razumeti. Če želimo, da je življenje skladno povezano  z nami je potrebna takojšnja preobrazba. Včasih je lahko samo površinska in se jo takoj opazi, pogosto, pa je to delo globoke spremembe in to je dolgotrajen proces. Večina nas išče bližnjice, vendar če hočemo nekaj resnično spremeniti, regenerirati, preobraziti, lahko to traja tudi leta. Kaj pa je sploh transformacija?

Transformacija se pojavi, ko odstranimo ovire in odpor do realnega stanja, tukaj in prav zdaj.

Jaz sem se zelo močno in zavestno odločila nekaj spremeniti pri prehranjevanju. Malo manj ješ, več se giblješ in spremembe se vidijo takojšnje, nič posebnega boste rekli. Vendar to bi bila začasna, površinska preobrazba. Jaz hočem resnično, trajno. Torej bo moralo biti moje življenje drugačno, bom morala odstraniti vse ovire do tega cilja, drugače, se bodo ponovno pojavili isti stari problemi.

Meni bo ta mlada Luna v Škorpijonu v šesti hiši zdravja in prehranjevalnih navad ter rutine pomagala pri tej metamorfozi, obiskovala bom tečaj zdravega prehranjevanja, spremenila bom svoj odnos do hrane, bila pazljiva na družabnih dogodkih, ko bo hrane na izobilju in se stalno soočala z resnico, zakaj jem preveč. Zakaj me določeni čustveni pretresi potiskajo v prenajedanje, po navadi vedno vem kaj moram storiti v življenju, vendar sem bila tudi zadnja, ki sem se poslušala. Ampak to je moja mlada Luna v šesti hiši, kje v tej Škorpijonski zgodbi nastopite vi?

Na tistem področju kjer imate 26 stopinjo znamenja Škorpijona, na tem področju spustite zastarele vzorce, odprite svoj um, spustite svoj odpor in pritoževanja, spustite izgovore zakaj nekaj ne morete, ne zmorete, spustite svoje stare, zguljene argumente in izgovore, zakaj bi stvari bile na določen način, če pa vam to ne služi več. Če želite dobiti tisto, kar najbolj želite, vrzite nekaj, kar vam ni všeč in ni več  aktualno stran. Bodite odprti za spremembe, bodite ustvarjalni in vesolje bo  »spravilo« vse vaše želje in odgovore boste dobili takoj, ko boste kaj premaknili na tem področju.

Zdaj bo čas, za korenite spremembe, pri tem vam bo pomagal mlaj z rastočo Luno v Škorpijonu, le odločiti se morate sami,

za vas napisala astrologinja Irena Dolar

 

Za osebna svetovanja sem vam dosegljiva na mail; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Nazadnje urejano na 0, 09.11.2017 21:19

Zadnje novice