0, 18.08.2017 13:00

POPOLNI SONČEV MRK NA 28 stopinji in 52 minut znamenja LEVA

V ponedeljek 21. avgusta ob 20:30 uri bomo imeli mlaj in popolni Sončev mrk v znamenju Leva, ki bo v celoti viden v  S Ameriki.

Njegov vpliv pa bomo čutili vsi, na osebni ali družbeni noti. Najmočnejši učinek bo imel na tistih področjih, kjer se povezuje z osebnimi planeti in kot že veste, bo deloval na področja, kjer pade v hišo z Levom v naših kartah. Sončen mrk je vedno povezan z novimi začetki, priložnostmi, plani, idejami, projekti, z novimi ljudmi ali rojstvom, z novimi cilji. Sovpada z velikimi spremembami v našem življenju, ali pa saj, da se zavedamo potrebe po njej. Ta Sončev mrk je del Saros cikla 145( poznavalci in učenci astrologije bodo to razumeli), to je ponavljajoča serija mrkov, ki pride na plano vsakih 18 do 19 let in imajo svoj določen vzorec delovanja. S seboj nosijo sovraštvo, teror, nadvlado, moč in nesoglasja, kar lahko že spremljamo v novicah iz ZDA. Ker je ta mrk na zvezdi stalnici Regulus, bo doprinesel omejevanje ali celo padec »iz prestola« najvplivnejših, torej predsednika. Ni naključje, da v tem času najbolj senzacijah polnih sporočilih in nestrinjanja večina državljanov Amerike z »vladanjem« oblasti in vodenjem zunanje in notranje politike, je mrk ravno na ascendentu Donalda Trumpa, kar bo močno vplivalo na njega samega osebno. Pa pustimo Ameriko, kako bo Sončev mrk deloval na nas osebno.

 

Na osebnem področju je potrebno pogledati v vsako posamezno rojstno karto, na katerem področju lahko pričakujemo nekaj posebnega, pred časom, drugačnega, inovativnega, saj je mrk  ekzaktno povezan s planetom Uranom. Nek edinstven dosežek, Regulus bo dodal slavo in čast in pomembnost. Nekaj, kar je pomembno za našo prihodnost in razvoj, saj je S Lunin vozel blizu in Mars, ki je dodatna vspodbudna energija. Lev spodbuja ustvarjalnost, dosežke, odkritja, ki so od srca in nas spodbuja, da ta srce-center tudi služi drugim.

Zanimivo bi bilo, če bi mnogi pomembni in politiki, ta prehod namenili korist ljudem, ki jim »služijo«, ne pa svoji veličini.

 

Pri meni je Sončev mrk tik ob vrhu četrte hiše, povezan z Uranom in mojim Soncem. Zelo spodbudne energije za nove cilje povezane s predavanji, tečaji, delavnicami in mojo šolo astrologije Regulus, Uran je astrologija, Sonce so moji cilji in življenjska energija, biti drugačna, inovativna, posebna, bolj praktično usmerjena k ljudem. Četrta je dom, nepremičnine, zasebno in intimno, tudi tukaj bo kmalu prišlo do napredka. Za enkrat mora biti še vse v glavi, v načrtih in predstavah, kajti počakali bomo vsi skupaj direktnega Merkurja, kajne…? 

Lepe zadnje , poletne dneve vam želim astrologinja Irena Dolar, z mislijo, da se želje in naša produktivnost obojestransko povežeta v eno veliko zadovoljstvo. 

Z vami in za vas napisala Irena Dolar

 

To so splošne energije vpliva Sončevega mrka, za osebne smernice sem vam dosegljiva na že znani naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , kjer si lahko naročite( na podlagi plačila) svojo osebno razlago.

Zadnje novice