0, 22.02.2017 13:48

MLAJ IN OBROČASTI SONČEV MRK na 8 stopinji znamenja RIBE

V nedeljo, 26. februarja 2017 bomo imeli mlaj in obročasti Sončev mrk , dogodil se bo ob 15:58 uri na 8 stopinji znamenja Ribe. Težko je govoriti o tem mrku povsem v pozitivnem smislu, ker je neprijetno in zapleteno povezan z aktivacijo kardinalnega Tkvadrata Urana, Marsa, Plutona in Jupitra, kar nam bo povzročalo nemirnost in »ščemenje« v trebuhu.

Pri Uranu točno nasproti Jupitru gre vedno za nekaj nepredvidljivega, v preteklosti je prinašal potrese, cunamije, spopade in nenadne, neprijetne dogodke. Edina zadeva ki je predvidljiva pri takem Uranu je, pričakuj nepričakovano.
Energije se sprožijo in nepričakovani dogodki nasilne narave silijo na površje. Sončni mrk, kateri vedno prinaša spremembe, nekaj novega bo na 8 stopinji Ribe, tam bo zelo blizu Neptun, ki vedno poskrbi za ideale in hrepenenja. Dogodki, s katerimi se že soočamo iz preteklosti, bodo silili na plan in zavestni stari vzorci obnašanja, ki imajo veliko opraviti z znamenjem Ribe bodo odslužili svojemu namenu in se začeli pripravljati, da postanejo nekaj drugega, novega.
Nekaj se bo razvilo, v nekaj se bomo poglobili, v nekaj novega se bomo spremenili, našli bomo nov cilj in ne bomo dopuščali, da ostajamo žrtve okoliščin in življenja samega. Znamenje Ribe in Neptun pa sporočata, poslušajte svojo intuicijo in svoje »sanje« spravite v materijo. Kardinalni modus, v katerega je vpet ta Tkvadrat planetov, je vedno dober za začetek novega, vedno odstrani preživeto in daje zagonsko energijo spremembe, akcije. To je čas, da štartamo s tem, kar smo vedno sanjali. To so tudi zelo ustvarjalni trenutki, ki odpirajo možnosti novih kreacij, da izrazimo sebe.
Poglejte kje v vaši rojstni karti se lahko odprete, kje se nahaja ta mrk na 8 stopinji Ribe, kje lahko povečate svoj potencial, odprete svojo dušo in pokažite, kaj se je naučila, razmislite kaj alternativnega in preusmerite svoj fokus na mesto, kjer se vaše vrednote uskladijo z vašimi dejanji.

Predvsem pa poslušajmo svojo intuicijo, z vami in za vas napisala astrologinja
Irena Dolar

 

Nazadnje urejano na 0, 22.02.2017 14:17

Zadnje novice