0, 12.08.2022 12:19

POLNA LUNA na 19* znamenja VODNARJA, v petek 12. avgusta 2022

Imamo polno Luno v vodnarju, dovršila se bo v petek ponoči ob 3:35 uri na 19*vodnarja.

 

Težko se bomo zadržali, da ne bi pomislili na nujno željo po spremembi, polna Luna bo v fiksnem križu z Marsom, Uranom v biku, z vozli v biku in škorpijonu in seveda s Soncem v levu. Poleg Lune je retrograden Saturn v vodnarju in kdor ima v svoji rojstni karti dobro postavljenega Saturna, se bo lahko dobro počutil. Vendar na kakšen način? Saturn pomeni trdo delo in omejitve in tisti, ki smo kos realnemu življenju in sedimo trdno v sedlu, pomeni več oprijemljivega in boljši nadzor nad situacijo.

Saturn je povezan z odgovornostjo in življenje naslednjih 14 dni je lahko bolj povezano z delom in obveznostmi, kot z zabavo in sproščanjem.

Po drugi strani nas planeti v biku v dinamiki s polno Luno presenetijo s kakšnim šokom, močno spremembo, ali celo z nesrečo. V pozitivnem smislu je lahko briljantna ideja, kar je lahko za nas skriti blagoslov. Velikokrat ljudje nočejo razumeti, da bolj ko se upiramo spremembam, bolj dramatično vstopajo čez velika vrata in bolj močan je njihov učinek. Tako Uran in Mars nas ženeta čez domače »planke«, ven v neznano, v iskanju svobode brez omejitev, da ne nasedamo vsakodnevnim navadam in ustaljenim vzorcem delovanja. Bo treba priložnosti videti jasneje in najti način, da jih realiziramo. Vse skupaj s S vozlom in Soncem v levu nakazuje veliko ustvarjalne energije.

Zakaj zadnji teden tako težko sprejemamo druge, imamo težje odnose in nas marsikaj jezi, da smo kot ekonom lonec, predno spusti paro.

Luna in Sonce skupaj z vozli, Uranom in Marsom  tvorita veliki križ v fiksnih znamenjih, ki ga čutimo že nekaj časa. Tudi če ne razumete ničesar o astrologiji, bo le ta fraza nakazala značilnost te konstalacije, ki je zelo trmasta, zelo toga in ima velike težave pri sprejemanju resnice drugih. To bo za nas pot, ki ji bomo sledili in se vedno spominjali  kako smo se učili potrpežljivosti, sprejemanja drugačnosti in predvsem ljubezni, veliko ljubezni, zase in za druge. Čeprav nas velikokrat to stane veliko.

 

Srečno polna Luna v vodnarju za vse, za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Zadnje novice