0, 28.06.2022 11:10

MLAJ na 7* znamenja RAKA, v sredo 29. junija 2022

Poletje je moj najljubši čas, rojena sem avgusta, zato imam to v sebi. Morje, plaže, sonce, eksplozija občutkov, lepota prostega časa, domišljija, želja po potovanjih, dopusti.

Poletje te zapelje, da si vzameš čas zase, da stopiš ven iz rutine in da močno ceniš stvari in ljudi, ki jih imaš rad. Seveda tudi sebe, zato je potrebno negovati svoje potrebe in dušico.

 

Danes ponoči bomo ob 4:52 uri imeli srečanje Lune in Sonca na 7* znamenja raka v MLAJ. Z nostalgijo se spominjamo preteklih počitnic, sprostitve ob najljubši knjigi, tekanja po plaži, okus najljubših jedi, okus morja in morske hrane… zvoka škržatov in pritiska kamenčkov pod nogami. Šnorkljanja v morju, iskanja školjk in morskih ježkov.

 

Smo zadovoljni, trenutek in čas v katerem smo sedaj prinaša zadovoljstvo. Vam trenutno kaj preprečuje, da bi bili srečni in izpolnjeni? Zavedajmo se sladkosti poletja, zavedajmo se vpliva Venere v brezskrbnih dvojčkih in vročega Jupitra v ovnu. Uskladimo se z notranjim mirom in lahkotnostjo, ne zapletajmo se z okoliščinami, nad katerimi nimamo vpliva. Spomnite se lahkotnosti počitnic, ko ste bili še otrok… naj bo opomnik, da ostajamo v miru, živahni, lahkotni, sproščeni. Nehajmo skrbeti, določene stvari se spreminjajo in mi to sprejmimo z razumevanjem. Negotovost ni vedno tako zaskrbljujoča… recimo si, vse bo še dobro… resnično je v življenju veliko tega za uživati. Mlaj, ne glede na zgodnje jutranje aspekte Sonca, Lune in Jupitra spodbuja optimizem in zavedanje, da bo vse v redu.

 

Poglejte si kje v svoji rojstni karti imate 7* raka, na tam področju bo spodbujen optimizem in energija za iti naprej. Naj živi napredek in sladko življenje.

 

Za vas napisala astrologinja Irena Dolar

 

Nazadnje urejano na 0, 28.06.2022 20:16

Zadnje novice