0, 04.10.2021 12:57

MLAJ na 13* znamenja TEHTNICE, v sredo 6. oktobra 2021

V sredo 6. oktobra ob 13:05 uri nas bo počakal oktobrski mlaj v znamenju tehtnice. Luna in Sonce se bosta skupaj z Marsom, ki se spreneveda v tehtnici srečali na 13*, kjer se nahaja tudi retrogradni Merkur.

Ker Luna vlada naših emocijam, Sonce pa je naša zunanja uveljavitev, lahko pričakujemo vpliv lastnosti znamenja tehtnice na obeh področjih. Zelo podobno bi morali občutiti tudi pri Marsu, ki je planet akcije, strasti in agresije ter tudi pri planetu glasniku Merkurju, kako vpliva na naše strasti in misli.

Tehtnica za mlaj in rastočo, mlado Luno sploh ni slabo znamenje, ker se vedno obračamo k napredku in razvoju in ker določa nek nov cikel odprtju novega. Zgovorna, družabna, sproščena, prijateljska in romantična tehtnica bo dober zdravilni odmerek za vse nas, za vsa naša področja kjer se mlaj pri nas nahaja. Predvsem pa ji uspe povezovati, ne pa razdvojevati.

Vse kar želimo doseči v tem novem ciklusi naredimo namero, naj bodo naša prizadevanja močna, predvsem pa si prizadevajmo za ohranjanje miru in harmonije.

Pomaga nam ponovno ovrednotiti vrednote, stvari in ljudi okoli nas. Nekako najdemo boljšo pot zase in se uskladimo s svojimi vrednotami. Pretehtali bomo vse in dobro razmislili.

Ker se Merkur nahaja v retrogradnem gibanju zelo blizu mlaja, nam morda vse še ne bo uspelo takoj skomunicirati, zna se zgoditi, da kaj vzamemo iz konteksta in razumemo narobe.

Najboljše bo, če ne znamo kaj pametnega, koristnega  in lepega povedati, če naša stališča niso trdna, rajši ne povejmo ničesar. Vnašanje stresa, laži, neresnice in nepreverjene informacije v odnose in v komunikacijo, nima smisla. Se strinjate?

Uspešen mlaj vam želim in lepo vas pozdravljam astrologinja Irena Dolar

 

Zadnje novice