0, 19.03.2021 20:08

VIKEND VSTOPA SONCA V ZNAMENJE OVNA

 

Težko čakana sprememba prihaja,  pomlad, čeprav, če se ozremo ven v naravo ne izgleda ravno tako. Današnje snežinke so nas pustile odprtih ust in v nas netile presenečenje.

Vendar POMLAD je tu, z njim spomladansko enakonočje in vstop Sonca v znamenje OVNA. Zgodilo se bo v SOBOTO ob 10:37 uri, obenem bo Luna še vedno rastoča, v znamenju dvojčkov. Lepo bo pobožala Jupitra in nek optimizem, zadovoljstvo ter pozitivno načrtovanje bo tu v nas in za nas.

Kako si vsi želimo pomladnih temperatur, dnevi se bodo daljšali in vsak dan bo več Sončne svetlobe. Narava se prebuja, popki bodo počasi vzbrsteli, seme bo vzklilo, drevesa se bodo ozelenila in vse bo postalo cvetoče. Začenja se nezadržna rast, tako kot v naravi, tako tudi v nas samih. Ne bomo stali križem rok, temveč bomo zavihali rokave in se zagnali v življenje samo. Naj bo rast ne samo v naravi, naj se začne tudi v nas samih.

To bo čas idej, projektov, novih poti, premikov, rasti v psihološkem smislu, vse naj oživi in kar kipi od energije ter poguma. Oven je znamenje iskre, plamena, ki se vname hitro in gori najmočneje. Je zelo prvinski, hiter, dinamičen, ognjen, pogumen, odločen, neposreden, samozavesten, spodbuden, samostojen, sposoben vodja in dober motivator.

Torej v tekočem mesecu akcija, vsi gremo naprej, naj se delajo projekti. Jaz imam tudi enega velikega zase, se že premika in ustvarja pogoje za mojo veliko željo in potrebo.

Sigurno nam bo uspelo, bodite drzni in samozavestni, brez akcije ni reakcije.

Z enakonočjem in vstopom Sonca v zodiakalno znamenje ovna se začenja novo  astrološko leto, Sonce je prekrižano z nebesnim ekvatorjem in bo potovalo naprej, vsak dan malce višje, navzgor proti rakovem povratniku, vsaj tako se vidi gledano iz Zemlje, torej geocentrično.

Srečno novo astrološko leto, z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Zadnje novice