1, 29.11.2020 20:23

DELNI LUNIN MRK na 8* znamenja DVOJČKOV, dne 30. novembra 2020

 

 

Zadnji dan novembra, v ponedeljek 30. bomo imeli ob 10:30 uri polno Luno v znamenju dvojčkov.

Ker je Lunacija blizu Luninih sečišč, bomo imeli še delni Lunin mrk, karta mrka nakazuje, da sta Luna na 8* dvojčkov in Sonce na 8 * strelca natanko narazen drug drugemu, obenem imamo stresen aspekt-povezavo z Jupitrom in Saturnom v kozorogu in še z Venero  v škorpijonu.

Mrk bo ob pol enajstih, delavnica, predavanje o mrkih preko Zooma pa ob 18 uri in vsi, ki ste se prijavili na moj mail, boste dobili temeljito predavanje kako bosta oba letošnja mrka delovala na družbo, na karto Slovenije in na vas osebno. Se že veselim...

Merkur, ki je vladar tega mrka je v škorpijonu in lepo povezuje planete v kozorogu ( Plutona, Jupitra, Saturna).

Tako bo več nepričakovanih novic, ki ne bodo nakazovale spremembe, ki si jih želimo, ravno obratno, če že bodo, pa nas bodo bolj kot ne vznemirjale. Sama karta mrka je kar težka, in v družbi nosi obstoječe omejitve in skrbi povezane z » lock downom« države, kot, pa da bi pomirjala prebivalstvo in situacijo samo.

Zaradi Kovida bodo ukrepi na nas pritiskali in nas omejevali trenutno vse do sredine decembra, ali celo do Božiča. Vse kaže, da smo se že navadili živeti na tak način, ali pa se bomo nekako prilagodili. In še celo naslednje leto, se nas bo držala Korona, vsaj do aprila 2021, jasno z različno intenzivnostjo.

Ampak pojdimo pogledat, kako smo mi kot družba v sozvočju z kozmosom…zelo boste ta mrk čutili tisti, ki ste povezani z 8* znamenja dvojčka, strelca, device in ribe. Zelo verjetno bomo ta mrk začutili kot veliko spremembo ideoloških dojemanj, sprememb paradigme-vzorec delovanja in  zavesti, dojemanja, morda celo razodetja. Morda boste celo začutili neko izjemno pomiritev in svetlobo, kot, da ste končno spregledali…

Kako bosta prihajajoča mrka delovala ne osebno življenje posameznika, dobite razlago pri meni, seveda, če jo naročite, ali pa na naslednjem srečanju preko Zooma, ki bo na dan Sončevega mrka, v ponedeljek 14. decembra ob 18 uri.

Naj vas Lunin mrk osvobodi vseh spon in zadržkov,  v psihološkem smislu, na nebu pa lahko že danes občudujemo svetlečo kroglo, kajne?

Pozdrav in objem Irena

Nazadnje urejano na 1, 29.11.2020 20:44

Zadnje novice