1, 19.07.2020 21:02

MLAJ na 28 * RAKA, v ponedeljek 20. julija 2020

Spet je znamenje rak v ospredju, še preden se bo Sonce premaknilo v sredinsko poletno znamenje,  v leva, se bo Luna združila na 28 * znamenja raka s Soncem v mlaj. Tokrat NE bomo imeli še sončni mrk, kot je bilo to 21. junija.

Vse kar ima povezavo z domom, nepremičnino, družino, z otroci, z našo tradicijo in koreninami in seveda naš občutek varnosti v tem ponorelem svetu, vse to bo zopet zelo aktualno za nas. Mlaj bo pri nas ob 19:34 uri, mlaj je vedno povezan z novimi začetki, upi, načrti, premiki, z akcijo in s spremembami. Mlaj bo zelo aktivno povezan s retrogradnim  Saturnom in seveda še z  retrogradnim Jupitrom in Plutonom v kozorogu, kar nas bo zelo sililo k ponovnemu premisleku o svojem življenju, predvsem pa se bo mlaj dotikal naše odgovornosti.

Prevzemati jo bomo morali, ne glede, če nam to ne leži in se jo branimo. Teme bodo bolj obarvane z eksistenco, morda nas čaka prenova doma, nakup nepremičnine, jemanje kreditov, morda začneta dva živeti skupaj,  skupaj vlagati, se odločata za družino, morda se boste preselili v drug kraj, morda bomo morali skrbeti za svoje starše, morda… Primerov bo več in na različen način se bodo izražali, vse pa bo povezano z lastnostmi raka.

Lahko je pred nami novo poglavje v življenju, morda se boste morali osamosvojiti, utrditi, prevzeti osebno odgovornost. In seveda bomo v iskanju varnosti in načina, da stvari preusmerimo drugače. Saturn nas uči tudi potrpežljivosti, trenutno imamo veliko retrogradnih planetov, ki nas vlečejo nazaj, nas ne spustijo in lahko se pojavi tisti občutek nemoči in osamljenosti.

Morda bomo morali samo malce počakati, se ne vezati na preteklost in se upreti skušnjavi, da se počutimo nemočni in neuspešni. Naj bodo nove ideje tiste, ki štejejo ob tej mladi Luni. Ne pozabite, energije jutri, v ponedeljek ne bo dovolj, ni dan še za nove podvige in načrte, počakajmo…Mlada Luna mora biti vsaj 13 * stran od Sonca, da dobi svojo podporo in energijo začetka, od torka dalje zvečer bo to!!!

Naj vam bo moje pisanje koristno in razlaga zanimiva, naj vas mlada Luna podpira in potiska naprej vse do svoje polnosti, do 3. avgusta.

Srčno z mlajem v raku, astrologinja Irena Dolar

Zadnje novice