1, 04.07.2020 20:36

ZADNJI POLETNI LUNIN MRK na 13* KOZOROGA

 

Nedeljski Lunin mrk ob 6:45 uri na 13* znamenja kozoroga bo nastal, ko je Mars že vstopil v ovna in bo svojo retrogradnost v ovnu ustvaril prvič po letu 1988. Toda takrat niso bili 3 retrogradni planeti v kozorogu,  kar seveda govori o nekem posebnem času, ki ga doživljamo sedaj.

Mars bo v svojem retrogradnem gibanju kar trikrat dinamično aktiviral Jupitra, Saturna in Plutona v času od  avgusta do decembra. Več o potovanju Marsa, si lahko preberete v mojem blogu: http://www.astrologija-regulus.si/astrologija-regulus/blog-novice/item/1487-nedelja-28-junij-2020.

Z mrkom v kozorogu je potrebno prevzeti odgovornost, na vseh nivojih, tako na družbeni ravni kot na osebni.  Oba znamenja, niti rak, niti kozorog nista pripravljena delovati v skupinah, posebno znamenje raka se mora naučiti deliti in sprejemati odgovornost.

Verjetno nas čaka še več prepovedi in omejitve potovanj, kot problem obvladovanja in rešitev te pandemije. Sonce je nasproti Luni in je v raku, blizu retrogradnega Merkurja, zato so nejasnosti kaj se dogaja vidne. Vse preveč je vprašanj in premalo odgovorov. Bodimo pozorni na to, kaj govorimo in kaj trosimo naprej ter kaj sprejemamo kot realnost, saj besede ustvarjajo našo resničnost. Luna se v tej karti mrka lepo poveže z Uranom, kar je signal, da se lahko odpremo novemu, neznanemu, drugačnemu.

V čem smo pri tem Luninem mrku?  V iskanju raznolikosti, individualnosti, v spoštovanju tradicije in doma in kot nam kaže Mars v ovnu, to vključuje tudi tveganje. Če ne tvegamo in če ne gremo naprej, ne bomo našli novih odgovorov. Teh pa si želimo vsi, kajne?

Odlično poletje vam želim astrologinja Irena Dolar

Nazadnje urejano na 1, 04.07.2020 20:43

Zadnje novice