1, 23.03.2020 12:30

MLAJ na 4 stopinji znamenja OVNA, dne 24. marca 2020

Mlaj na 4° v znamenju ovna bomo v sebi čutili kot močno energijo, da se da nekaj premakniti, nekaj bi začeti od začetka ali  na novo. Želeli si bomo spremembe in imeli dodaten, bolj »vroč« zagon, občutek, da je sedaj pravi čas.

Si predstavljate energijo ovna v naravi? Vodi čredo, je sam začetek črede, vse ovce sledijo njemu, ker ima sposobnost vodenja. Sam mlaj pomeni, ko sta Luna in Sonce objeta skupaj na isti stopinji (po astrološko konjukcija), to pomeni, da govorimo o združeni moči planetov, ki se predvsem osredotočata na tisto, kar predstavlja takšna povezava, v našem primeru gre lahko za skupno dobro, da naredimo nekaj drugače kot družba in država. Začenjamo nek nov sistem, vpeljemo nove spremembe, ki bodo zelo pomembne glede dogodkov, ki se dogajajo zadnje čase pri nas. Ker bomo veliko osredotočeni nase je zelo pomembno, da nismo »egoisti« in pomislimo tudi na ostale, da se ne zaletimo in delujemo nepremišljeno. Menim, da se trenutno dogaja kar se predvsem, zaradi egoizma nas ljudi do narave, do sočloveka in nenazadnje do nas samih, saj nas vse vere in religije učijo, da smo vsi eno in bi morali tako delovati, v skladu z naravo in našo prvinsko energijo.

Harmoničen aspekt z vladarjem karme Saturnom – planetom, ki nas uči življenjskih lekcij, nas prisili, da zadeve temeljito odpravim. Bo harmonično povezan z mlajem, to nam lahko pove, da se bodo naše pretekla dejanja in naloge, ki smo jih opravili ali jih še opravljamo obrestovale. Mlaj bo v dinamični povezavi z vozli, in je aktivator lanskega Sončnega mrka, ki je bil 26. decembra 2019 na 4 znamenja kozoroga, kar je močan signal, da se naše navade in vzorci bodo morali spremeniti, ne samo na osebnem področju, predvsem močno na družbi. Mars je vladar tega mlaja, je še vedno v statičnem kozorogu, premiki bodo najbolj vidni z njegovim vstopom v vodnarja, tam v aprilu.

Članek o vplivu mlaja na nas je napisala slušateljica Ester Mikolič, perspektivna astrologinja

Nazadnje urejano na 1, 23.03.2020 17:53

Zadnje novice